Victron Energy

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Victron Energy Control GX

BPP000300100R

Nieuw product

€ 495,00 incl. btw

-€ 110,00

€ 605,00 incl. btw

Meer informatie

De Color Control bestuurt en bewaakt diverse Victron producten die verbonden zijn met de Color Control. U kunt eindeloos variëren met:  Omvormers, Multi’s, Quattro’s, MPPT 150/70, BMV-600, Skylla-i, Lynx Ion en zelfs nog meer.
 
VRM Online Portal
Naast het bewaken en controleren van producten die zijn aangesloten met de Color Control, wordt de informatie ook doorgezonden naar onze kosteloze bewaakte website: de VRM Online Portal. Om u een indruk hiervan te geven, bezoekt u dan de volgende website: https://vrm.victronenergy.com/ en klik op de ‘Take a look inside’ button. Dit is geheel kosteloos. Bekijkt u ook het aantal kWh op de dashboard screenshot onderin deze datasheet.
 
Functionaliteit
De Color Control heeft eindeloos veel mogelijkheden. Het zal jaren in beslag nemen om al onze ideeën en wensen te kunnen uitvoeren. Er zijn nog genoeg functies welke nog niet beschikbaar zijn. Functies gemarkeerd met ‘Toekomstige Functie’  wanneer er weer een update plaats zal vinden, zullen in de toekomst deze functies ook beschikbaar zijn. Updates zijn kosteloos. Het updaten van een product is makkelijk. De Color Control GX doet automatisch een update, zolang het is aangesloten aan het internet. Handmatige updates kunnen worden gedaan via een SD Card.
 
Ondersteunende producten
Multi’s, inclusief split-fase en 3-fase systemen. Bewaken en controleren (aan/uit en stroom begrenzer). Wijzigen van de configuratie is nog niet beschikbaar.
 
Quattro’s, inclusief split-fase systemen en 3-fase systemen. Beperkingen van specifieke kenmerken van de Multi’s en Quattro’s, zoals het waarnemen welke input op dat moment actief is, zijn nog niet beschikbaar.
 
BlueSolar MPPT 150/70. Zonnestroom welke zichtbaar is op het overzichtsscherm en alle parameters welke zijn ingelogd op het VRM portaal. Tevens geeft de VRM App een mooi overzicht weer betreffende de gegevens van de Blue Solar regelaar. De details hiervan zijn nog niet beschikbaar in de menu’s.
 
BMV-600 en BMV 700, aangesloten via VE.Can en een BMV naar NMEA-2000 interface. BMV waarden zijn zichtbaar op de overzichtspagina en ze zijn tevens te zien op het VRM online portal. 

30 andere producten in dezelfde categorie: