Sub- Sup - Stand Up Paddle Board

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

AP-232 OPBLAASBARE SUP BOARD

AP232

Nieuw product

Deze Aquaparx SUP 232 is zeer geschikt voor kinderen. Ideaal om mee te nemen, omdat de SUP licht en makkelijk op te pompen is. 

Meer details

Meer informatie

Deze Aquaparx SUP 232 is zeer geschikt voor kinderen. Ideaal om mee te nemen, omdat de SUP licht en makkelijk op te pompen is. 

Het SUP 232 paddle board is op te blazen tot 14 PSI, waardoor het bijzonder stevig wordt. Hiermee kunt u gemakkelijk door de golven koersen en snelheid maken. De drie goed afgestelde vinnen helpen u hierbij en zorgen bovendien voor goede wendbaarheid. De vinnen voorkomen ook dat u afdrijft bij sterke wind. Met de bijgeleverde peddel staat u prettig rechtop, terwijl u toch veel kracht kunt zetten.

Blijven staan is geen probleem op de Aquaparx SUP 232, want de bovenkant is uitgerust met grote antislip EVA loopvlakken. Daarnaast vindt u aan de bovenkant een bagagekoord dat ruimte biedt voor bijvoorbeeld een waterdichte tas met uw waardevolle spullen. Het SUP board is gemaakt van duurzaam PVC, wat extra stevig is door de gebruikte drop-stitch constructie. Hierdoor gaat het board lang mee.


De Aquaparx SUP's zijn handgemaakt. Hierdoor kan de lengte iets afwijken.

MERK  AQUAPARX
KLEUR   GEEL
MODEL  AP232 SUP BOARD
LENGTE  232 CM
BREEDTE  60 CM
HOOGTE  10 CM
LUCHTKAMERS  1
GEWICHT  7 KG
DRIJFVERMOGEN  tot 60 kg
MATERIALEN  PVC, DROP STITCH
STANDDAARD INGEGEPEN 
D-RING , EVA ANTISLIP OPPERVLAK, FOOT LEASH, HANDPOMP, PADDLE, ONTLUCHTINGS VENTIEL, REPARATIESET, STABILITEIT VINNEN

5 andere producten in dezelfde categorie: