Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Raymarine Evolution Autopilot EV-100 Wheel met P70 S

T70152

Nieuw product

Raymarine Evolution Autopilot EV-100 Wheel met P70S bedieninsinstrument, ACU-100 stuurcomputer, EV11 kompas sensor en MK2 wheeldrive voor montage op het stuurwiel. 

Meer details

€ 1.595,04 incl. btw

-€ 333,96

€ 1.929,00 incl. btw

Meer informatie

Raymarine Evolution Autopilot EV-100 Wheel met P70S bedieninsinstrument, ACU-100 stuurcomputer, EV11 kompas sensor en MK2 wheeldrive voor montage op het stuurwiel. Geleverd met Evolution kabelset R70160. 

Het aansluiten van een stuurautomaat is nu wel heel eenvoudig. In dit pakket zitten 4 basiscomponenten, stuurautomaat, wheeldrive, bedieningsinstrument en het electroninsche kompas. De drive zit ook in dit pakket. De geleverde WheelDrive is voor schepen minder dan 7,5 Ton.

Kalibreren niet meer nodig!

Ontwikkeld met gemak in het achterhoofd is het niet meer nodig om een Evolution stuurautomaat te kalibreren of ingewikkelde instellingen te doorlopen. Zodra de Evolution is geïnstalleerd is het een kwestie van inschakelen en varen!

Dankzij de intelligente EV sensor puck evolueert en past de stuurautomaat zich automatisch aan, aan de stuureigenschappen van uw schip, zonder uw hulp. 

Evolution AI™ 

Het resultaat van 30 jaar ervaring die Raymarine heeft opgedaan op het gebied van stuurautomaten, gecombineerd met de kennis en ruimtevaart technologie die bij FLIR voorhanden is vormen samen de basis voor de algoritmen van de Evolution AI™, die zorgt voor een ongekend nauwkeurige stuurautomaat.Deze doorbraak in stuurautomaat technologie zorgt ervoor dat uw intelligente Evolution stuurautomaat zich continu bewust is van zijn omgeving en hoe uw schip daarop reageert en berekent direct de beste instellingen voor maximale prestaties. Het resultaat is een betrouwbare en exacte koersvastheid onder elke snelheid of weersomstandigheid.

De EV Sensor puck

De basis van elk Evolution systeem is de intelligente EV sensor puck, een 9-as sensor die de beweging van het schip driedimensionaal volgt. Deze innovatieve EV sensor puck combineert geavanceerde solid-state sensors met de Evolution stuurautomaat processor in één gemakkelijk te installeren behuizing. U kunt de EV sensor puck bovendeks of onderdeks monteren, de robuuste behuizing is waterdicht conform IPX6 en IPX7 specificaties. 

Voordelen EV Sensor puck 

Nauwkeurige registratie van de heading, rollen en stampen van het schip waardoor veranderingen in trim of zeecondities snel en efficiënt gecompenseerd worden. 
Flexibele installatie mogelijkheden: zowel boven- als onderdeks.
Eenvoudige SeaTalkng verbinding naar de bedienunit p70(R) en ACU. 
Solid state sensor technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een nauwkeurigheid van 2 graden. 
Auto-compensatie voor magnetische verontreiniging aan boord en betrouwbare aanwijzing in de poolstreken. 
Snelle en betrouwbare headingdata voor MARPA, radar overlay en de headingmodus in uw Raymarine MFD.

6 andere producten in dezelfde categorie: