Stroom aan boord

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

In prijs verlaagd! Rutland 914 Windgenerator

Rutland 914 Windgenerator

115.111.0

Nieuw product

Generatortype met permanent magnetisch schijf (geen stalen onderdelen), deze schijf functioneert ook als vliegwiel, waardoor vanaf een lage windsnelheid een constante lading gegarandeerd kan worden

Meer details

€ 999,00 incl. btw

-€ 85,00

€ 1.084,00 incl. btw

Meer informatie

De Rutland 914i is een compacte windgenerator, zeer stil en ook bij lage windsnelheden genereert deze windgenerator energie en kan oplopen tot 20A bij 40 knopen wind. De 914i is opgebouwd uit zeewaterbestendige materialen. De 914i is compact en heeft een kleine draaicirkel.

Specificaties

Rotor Ø 910 mm draaicirkel 462 mm.
Mast en laadstroomregelaar niet meegeleverd.
Montage voet Ø 41 mm.
Leverbaar in 12V en 24V VERMELD SVP BIJ UW BESTELLING 12 of 24 Volt !!

Technische specificaties
Generatortype met permanent magnetisch schijf (geen stalen onderdelen), deze schijf functioneert ook als vliegwiel, waardoor vanaf een lage windsnelheid een constante lading gegarandeerd kan worden. Magneten en spoelen zijn in een met glasvezel versterkt polyester hars gegoten. Zowel in de generator als in het zwenkmechanisme bevinden zich hermetisch afgesloten lagers. Gebruikte schroeven zijn van roestvrijstaal. Speciale met de computer ontwikkelde (thermoplastic) vliegtuigprofiel bladen, welke 10 maal het maximale toerental van de windgenerator kunnen weerstaan, hierdoor kan een maximale veiligheid gegarandeerd worden bij een optimaal rendement.

Eenvoudige constructie, maximale bedrijfszekerheid,weinig onderhoud. Voldoet volledig aan de EEC richtlijnen met betrekking tot de radiostraling, volgens 89/336/EEC CE keur De behuizing en de staartvin zijn van gegalvaniseerd plaatstaal met een epoxy coating. De windgenerator kan worden gemonteerd op een aluminium of stalen pijp met een interne diameter van ø41 mm.
In de praktijk wekt het systeem pas vanaf windkracht 3 a 4 stroom op.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: