Seizoens aanbiedingen

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! De mooiste vaarroutes in Nederland. (Capitool Reisgidsen)

De mooiste vaarroutes in Nederland. (Capitool Reisgidsen)

Capitool Reisgidsen

Nieuw product

De kleurrijke gids telt maar liefst éénentwintig vaarroutes met een totale lengte van 1750 kilometer. De vaarwegen zijn verdeeld in vijf gebieden: Noord-, Oost-, Midden-, Zuid- en West-Nederland.

Meer details

€ 14,99 incl. btw

-75%

€ 59,95 incl. btw

Meer informatie

Bekijk de leukste en mooiste vaarroutes van Nederland lekker thuis.
Varen kunt u op tal van plaatsen in ons land.
Maar waar vindt u nu de mooiste vaarroutes?
De gids 'De mooiste vaarroutes in Nederland' geeft hier antwoord op.

UITGEBREIDE INFORMATIE
De kleurrijke gids telt maar liefst éénentwintig vaarroutes met een totale lengte van 1750 kilometer. De vaarwegen zijn verdeeld in vijf gebieden: Noord-, Oost-, Midden-, Zuid- en West-Nederland. Door middel van een kleur is per vaarroute aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is. Bij elke route is de lengte in kilometers vermeld en een indicatie van de vaarduur. Hierbij is rekening gehouden met de toegestane maximum snelheid, bruggen en sluizen.

EVEN STOPPEN
Bij elke bijzondere plaats worden de jachthavens met adres en voorzieningenniveau vermeld, restaurants en bezienswaardigheden. Omringende foto's geven een indruk van de landschappen waar gevaren wordt, ln de gids staan de mooiste routes door natuurgebieden en prettige pleisterplaatsen.

De mooiste vaarroutes in Nederland geeft extra kleur met deze prachtige uitgave.
Overigens geeft de auteur het dringende advies om naast de gids officiële waterkaarten te gebruiken om veilig door het Nederlandse waterlandschap te navigeren.
Uitgave 4e druk