Rubberboot

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aqauparx 230 AIRDECK Limited Edition grijs

Nieuw product

Toppertje!!! Eindelijk ook bij AQUAPARX leverbaar, een compacte 230 boot met een dropstitch AIRDECK vloer. Uiteraard met opblaasbare kiel voor optimale stabiliteit.

Meer details

€ 369,00 incl. btw

-€ 20,00

€ 389,00 incl. btw

Meer informatie

Toppertje!!! Eindelijk ook bij AQUAPARX leverbaar, een compacte 230 boot met een dropstitch AIRDECK vloer. Uiteraard met opblaasbare kiel voor optimale stabiliteit. Extra versteviging van de bodem, in het kort, een topboot! Deze boten zijn nu extra voordeling wegens kleine schoonheidsfoutjes in de detailafwerking die niets afdoen aan de functionaliteit of kwaliteit. Doe je voordeel ermee!!!

Vergeet niet om de POMP te bestellen !!


De 230 AIRDECK is de betaalbare boot geschikt voor vele gelegenheden. Ga roeien, vissen of geniet gewoon van een heerlijk dagje op het water. De boot is snel opgeblazen, maar ook weer snel leeg en is hierdoor meteen vaarklaar. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en doordat hij in een compact pakketje opgevouwen kan worden.

Is zelfs geschikt voor een buitenboordmotor tot 5pk. Zo verplaats je je nog makkelijker over het water! Gemaakt van de beste materialen is de romp van de boot bestendig tegen olie, benzine en uv-straling. De 3 laags PVC tubes die met lucht worden gevuld zorgen voor een zeer stabiele ligging in het water en blijft bij elke temperatuur zacht en flexibel, zelfs bij de meest koude temperaturen. Zo kun je het hele jaar door genieten van de handige en veelzijdige 230AIRDECK. De neutrale grijze kleur maakt de boot geschikt voor zomer en winter.

  • Gemaakt van de beste materialen 
  • Geen motorsteun nodig door ingebouwde spiegel 
  • Meest compacte model, maar genoeg ruimte 
  • Bijpassende vaste bodem van triplex verkrijgbaar 
  • Gratis voetpomp verschuifbare zitting 
  • Ideaal instapmodel voor kinderen 
  • Geschikt voor 2 personen

30 andere producten in dezelfde categorie: