Rubberboot

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

AQUAPARX 280 PRO MK II

Nieuw product

LEVERBARE KLEUREN: GEEL, WIT, ZWART, GROEN, GRIJS , BLAUW , ROOD


Meer details

€ 409,00 incl. btw

-€ 50,00

€ 459,00 incl. btw

Meer informatie

AQUAPARX RIB280 PRO MK II  OPBLAASBARE MOTORBOOT
LEVERBARE KLEUREN: GEEL, WIT, ZWART, GROEN, GRIJS , BLAUW , ROOD


Vergeet niet om de POMP te bestellen !!De perfecte opblaasboot voor elke boot- en watersport liefhebber, van klein tot groot. De RIB280 PRO is een handgemaakte opblaasboot, gemaakt met echt vakmanschap. Met de PRO heb je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. De kwalitatieve rubberboot is de betaalbare boot geschikt voor vele gelegenheden. Ga roeien, vissen, steel de show op de canal pride of geniet gewoon van een heerlijk dagje op het water. De boot is snel opgeblazen, maar ook weer snel leeg en is hierdoor meteen vaarklaar. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en doordat hij in een compact pakketje opgevouwen kan worden. Berg de boot op in de meegeleverde tas en hij kan in elke auto worden meegenomen naar elke gewenste activiteit.


De RIB280 PRO is zelfs geschikt voor een buitenboordmotor tot 6,5 pk. Zo verplaats je je nog makkelijker over het water! Gemaakt van de beste materialen is de romp van de boot bestendig tegen olie, benzine en uv-straling. De 3 laags PVC tubes van de RIB280 PRO zijn met z’n 1000 denier nog dikker er en steviger en zorgen voor een zeer stabiele ligging in het water en blijft bij elke temperatuur zacht en flexibel, zelfs bij de meest koude temperaturen. Zo kun je het hele jaar door genieten van de handige en veelzijdige RIB280 PRO. Inclusief aluminium sliding seats zodat je zelf de positie van de zitbank kunt instellen. Voor iedereen wat wils: de opblaasboot is verkrijgbaar in wit, geel, groen en grijs. Ga voor de RIB280 PRO en laat je verrassen door echt vakmanschap en kwaliteit! 

 • Traditioneel handgemaakt van de beste materialen 
 • Extra dik PVC voor nóg meer stevigheid 
 • Heeft de ideale tussenmaat
 • Geen motorsteun nodig door ingebouwde spiegel 
 • Geschikt voor 3-4 personen

  ModelRIB280 PRO MK !!
  LENGTE280 CM
  BREEDTE127 CM
  BREEDTE BINNENKANT60 CM
  TUBE DIAMETER35 CM
  LUCHTKAMERS2
  TOTAAL GEWICHT29 KG
  DRIJFVERMOGENNee
  PVC DIKTE0.9 MM
  GARENNUMMER1000 DENIER
  LEVERBARE KLEUREN GEEL, WIT, ZWART, GROEN, GRIJS , BLAUW , ROOD
  AANTAL PERSONENMAXIMAAL 4 PERSOON
  ADVIES VERMOGEN2.5 PK
  MAXIMAAL VERMOGEN6,5 PK
  STANDAARD INBEGREPENALUMINIUM ROEISPANEN, BOOTKUSSEN, GEBRUIKSAANWIJZING, GRIJPTOUW, HANDGREPEN, REPARATIESET, ROEISPAAN HOUDERS, VERPLAATSBAAR ALUMINIUM ZITPLANK, VERSTEVIGDE PVC VLOER MET PLYWOOD PLANKEN, 
  GOEDKEURINGEU TOEGELATEN, PRODUCTIE PER EU CATEGORY-C NORMEN
  GARANTIE2 JAAR OP FABRICAGEFOUTEN


30 andere producten in dezelfde categorie: