Noodzenders - Epirb

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Garmin inReach SE®+ Satellietcommunicator

010-01735-00

Nieuw product

Handheld satellietcommunicator en GPS-navigatie met 100% wereldwijde Iridium-satellietdekking

Meer details

€ 427,50 incl. btw

-5%

€ 450,00 incl. btw

Meer informatie

Handheld satellietcommunicator en GPS-navigatie met 100% wereldwijde Iridium-satellietdekking

 • Stuur en ontvang tekstberichten buiten de dekking van mobiele netwerken
 • Verzend een interactief SOS-bericht naar GEOS, het 24/7 search & rescue controlecentrum
 • Volg en deel uw locatie met vrienden en familie
 • Koppelen met compatibele mobiele toestellen met behulp van de gratis Earthmate® app voor toegang tot downloadbare kaarten1, luchtfoto's in kleur en meer
 • Het inReach Explorer+ toestel voegt vooraf geladen DeLorme® TOPOActive Europe kaarten toe met GPS-navigatie op het scherm plus een ingebouwd digitaal kompas, barometrische altometer en versnellingsmeter

  U trekt misschien voorbij de grenzen van mobiele telefonie, maar bent nooit buiten bereik, wanneer u een inReach SE+ of inReach Explorer+ bij u draagt. Deze handheld satellietcommunicatiesystemen zijn ontwikkeld voor de outdoor-enthousiasteling, die verder wil trekken en meer wil ervaren - zonder dat hun geliefden zich zorgen hoeven te maken. Van ervaringen in het buitengebied tot internationale avonturen, met inReach kunt u communiceren, uw locatie delen, navigeren en hebt u toegang tot essentiële SOS-functies. inReach is er voor iedereen die er graag op uit trekt, op het land, ter zee of in de lucht.

  Explore Anywhere. Communicate Everywhere.

  Met de wereldwijde dekking van het Iridium-satellietnetwerk kunnen deze draagbare toestellen overal mee naartoe worden genomen en kunt u altijd tekstberichten uitwisselen, zowel met mobiele nummers als e-mailadressen, terwijl u GPS gebruikt om de voortgang van uw reis te volgen en delen. U kunt ook op social media posten en zelfs met andere inReach toestellen communiceren tijdens uw avontuur.

  In het geval van een gevaarlijke situatie kunt u inReach gebruiken om een SOS-bericht te verzenden naar het 24/7 controlecentrum, waarmee u berichten kunt uitwisselen over uw noodsituatie en professioneel advies ontvangt, evenals een bevestiging wanneer hulp onderweg is.

  Wanneer u naar het buitenland reist, zijn er veel dingen waar u over na moet denken om van de reis een geweldig avontuur te maken. Ga onbezorgd op reis, omdat u weet dat u altijd bereikbaar bent voor familie en vrienden, of een reddingsdienst kunt alarmeren. U weet altijd precies welke kosten eraan verbonden zijn, dankzij de abonnementen van inReach. Voel u altijd veilig en verbonden, waardoor u gerust en vol vertrouwen het onbekende kunt ontdekken.

3 andere producten in dezelfde categorie: