Noodzenders - Epirb

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Kannad Marine SafeLink Solo PLB

00460457

Nieuw product

Vaar veilig met de Safelink Solo Personal Locator Beacon (PLB). De Safelink Solo is stevig, duurzaam, licht en compact en ontworpen om continu bij je gedragen te worden.

Meer details

€ 334,00 incl. btw

-€ 25,00

€ 359,00 incl. btw

Meer informatie

LET OP DEZE PRODUCTEN KUNNENNIET GERUILD WORDEN !!

De Safelink Solo PLB werkt door een noodsignaal te versturen via de speciaal hiervoor bestemde 406MHz noodfrequentie. Deze nood frequentie wordt gevolgd door het wereldwijde COSPAS-SARSAT satelliet systeem. Deze waarschuwen internationale search & rescue diensten (opsporing en redding) met de positie van het noodgeval en de identiteit van de PLB gebruiker. In aanvulling hierop geeft de in de Safelink Solo ingebouwde 50 kanaals GPS iedere 20 minuten een accurate positie door aan de opsporing- en reddingsdienst. De Safelink Solo stuurt ook een signaal uit op de 121,5 Mhz. Hiermee kunnen de opsporing- en reddingsdiensten, zodra ze in de omgeving komen van het noodgeval, zgn. "home in" op het signaal om zo de laatste mijlen makkelijk te kunnen zoeken.


Het maakt niet uit welke water- of buitensport u beoefent, neem een Safelink Solo mee. Hiermee bent u, waar ook ter wereld, altijd in contact met de opsporing- en reddingsdiensten als dat nodig is.

Zodra geactiveerd zal de Safelink Solo PLB 24 uur lang constant uitzenden, ook bij temperaturen tot -20° en tot + 55°C. De Solo heeft ook een SOS LED flitslicht dat de gebruiker kan aanzetten in het donker.

De Safelink Solo wordt geactiveerd in 3 stappen:
1.Trek de beschermkap eraf
2. Vouw de antenne open
3. Druk op de "ON" knop

Specificaties:

Afmetingen:112x50x36 mm (LxBxH)
Gewicht: 50 gram

Voor het gebruik van een Safelink Solo PLB zijn geen diploma's of MMSI nummer noodzakelijk. Wel dient de PLB geregistreerd te worden bij het Agentschap Telecom. Voor deze registratie dienen kosten te worden afgedragen.

5 andere producten in dezelfde categorie: