Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! B&G WS320 draadloze windsensor

B&G WS320 draadloze windsensor

000-14390-001

Nieuw product

Een zeer nauwkeurige draadloze windsensor van B&G, ontworpen voor cruisers en clubracers

Meer details

€ 499,00 incl. btw

-€ 121,00

€ 620,00 incl. btw

Meer informatie

Een zeer nauwkeurige draadloze windsensor van B&G, ontworpen voor cruisers en clubracers.
De WS320 draadloze windsensor biedt een krachtige, eenvoudig te installeren oplossing, met uitzonderlijke dataprecisie en verbeterde aerodynamica.

De WS320 draadloze windsensor is de perfecte oplossing voor iedere zeiler die op zoek is naar een draadloze, gemakkelijk te installeren windsensor met nauwkeurige en snel beschikbare windgegevens voor zijn instrumenten. 

Zeer goede prestaties

Levert zeer nauwkeurige windgegevens in alle omstandigheden op alle punten van het zeil en de mastvoet. De prestaties van de WS320 zijn vergeleken met diverse andere sensoren in meer dan 500 individuele windtunneltests. 

Geen draadloos compromis
Eenvoudig te installeren en lichtgewicht, ideaal voor kleinere boten - zonder concessies aan prestaties voor draadloos gemak. WS320 biedt dezelfde nauwkeurigheid (windhoek en snelheid) als de bekabelde versie, terwijl de windgegevens maar liefst 5 keer per seconde worden geleverd. 

Betrouwbaarheid
De windsensor - de meest blootgestelde sensor op een jacht en essentieel voor instrumentinformatie en stuurautomaatbediening - moet voldoen aan een uitzonderlijk hoge standaard. Naast de standaardtests van B&G, zijn de WS320 sensoren getest onder gecombineerde praktijkomstandigheden gedurende meer dan 200.000 uur.

26 andere producten in dezelfde categorie: