Navigatie Instrumenten - Log - Diepte - Wind

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Garmin GNX 120 7" groot formaat maritiem instrument

010-01395-00

Nieuw product

Dit 7 inch groot precisie-instrument met glass bonded scherm, is ontwikkeld voor serieuze zeilers die hoge eisen stellen aan kwaliteit, precisie en integratie, biedt een schitterend "glass wall" display dat dag en nacht uitstekend afleesbaar is.

Meer details

€ 794,00 incl. btw

-€ 105,00

€ 899,00 incl. btw

Meer informatie

Dit 7 inch groot precisie-instrument met glass bonded scherm, is ontwikkeld voor serieuze zeilers die hoge eisen stellen aan kwaliteit, precisie en integratie, biedt een schitterend "glass wall" display dat dag en nacht uitstekend afleesbaar is. Het wordt bediend via een compatibele GNX afstandsbediening dat ervoor zorgt dat vaargegevens probleemloos kunnen worden gedeeld op meerdere Garmin toestellen. Gemakkelijk te installeren, te kalibreren en eenvoudig te bedienen. 

Producteigenschappen: 
- Dit zeer nauwkeurige 7 inch LCD-scherm met backlight zijn glass bonded, dit voorkomt condensatie 
- Duidelijke vetgedrukte cijfers van 51 mm (2 inch) zijn de grootste in hun klasse 
- Levert de vereiste gegevens die nodig zijn voor het nemen van de juiste beslissingen 
- Geeft meer dan 50 zeil- en vaarparameters weer, zoals wind-, zee- en bootcondities 
- Geïntegreerd systeem om probleemloos vaargegevens te delen tussen Garmin toestellen 

In de verpakking: 
* GNX 120 
* Sierrand 
* Beschermkap 
* Pakking en bevestigingsmaterialen voor vlakke montage 
* NMEA 2000® T-connector 
* NMEA 2000 netwerkkabel 
* Documentatie 

Uitstekend afleesbaar 
Onder alle omstandigheden, zowel overdag als 's nachts, uitstekend afleesbaar. Opties voor witte of gekleurde cijfers van 51 mm (2 inch) - de grootste in hun klasse - geeft u de mogelijkheid de zichtbaarheid onder alle lichtomstandigheden te optimaliseren. De GNX 120 geeft door de verzonken montage een "glass wall" uitstraling en het glass bonded monochrome LCD-scherm voorkomt condensatie. Het lage stroomverbruik van 0,36 W bij daglicht zonder schermverlichting en 0,4 W bij nacht met een gemiddelde schermverlichting verhoogt de gebruiksduur van uw accu's. 

Ontwerp uw profiel 
Met volledig aanpasbare gebruikersprofielen kunt u de schermindeling volgens uw eigen wensen instellen. Er zijn vijf schermconfiguraties beschikbaar: enkele, dubbele en drievoudige functie, plus meter- en grafiekmodus om gegevens weer te geven voor meer dan 50 belangrijke vaarparameters, zoals wind-, zee- en bootcondities. Met de voorkeuze profielen kunt u naadloos uw gegevens met één klik aanpassen van bijvoorbeeld startgegevens naar upwind of downwindgegevens.. Dit maakt het GNX systeem ideaal voor gebruik bij onder andere wedstrijden. 

29 andere producten in dezelfde categorie: