Navigatie Instrumenten - Log - Diepte - Wind

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Garmin GMI-20 met diepte/snelheid/wind en motor info via het scherm

010-01140-00

Nieuw product

De GMI 20 heeft een compact 4 kleurenscherm dat diepte, snelheid, wind en motor informatie geeft en bevat meer dan 100 verschillende parameters gebaseerd op de voorkeur van de schipper

Meer details

€ 498,00 incl. btw

-€ 71,00

€ 569,00 incl. btw

Meer informatie

De GMI 20 heeft een compact 4 kleurenscherm dat diepte, snelheid, wind en motor informatie geeft en bevat meer dan 100 verschillende parameters gebaseerd op de voorkeur van de schipper. De GMI 20 is ontworpen om te voldoen aan het doel van zijn voorganger, de GMI 10, terwijl de functionaliteit verder is uitgebreid door bredere en heldere informatie te geven. 

De afleesbaarheid s nachts is verbeterd op de GMI 20. Er is een keuze tussen rood/zwart en groen/zwart en het normale nachtmodus kleurenpallet. De GMI 20 heeft LED achtergrond verlichting waardoor het mogelijk wordt om informatie nog beter te tonen dan op de voorgaande GMI modellen. Maar ook de afleesbaarheid bij daglicht is verbeterd. Met een hoger contrast in het kleurenpallet en een bredere kijkhoek, geeft de GMI 20 meer duidelijkheid en zichtbaarheid in ieder licht. Tenslotte zorgt het glazen display van de GMI 20 ervoor dat er geen condens vorming plaatsvindt in de unit. Het glazen display is ook bewerkt om spiegeling en reflectie te voorkomen. Dit zorgt voor het helderste beeld dat mogelijk is in iedere weersconditie. 

Een nieuwe specificatie op de GMI 20 is auto-scroll. Met auto-scroll, kan de schipper bepalen hoe snel de paginas verspringen zonder dat hij verder iets hoeft te doen. De lay-out kan aangepast worden op verschillende tijdsintervallen. 

30 andere producten in dezelfde categorie: