Navigatie en Electronica

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Garmin inReach Mini Marine Bundle

010-01879-02

Nieuw product

Wereldwijde communicatie 

 • De kleine, robuuste en lichte satellietcommunicator maakt tweewegs sms-berichten mogelijk via het wereldwijde Iridium®-satellietnetwerk (satellietabonnement vereist)

Meer details

€ 358,75 incl. btw

-€ 41,00

€ 399,75 incl. btw

Meer informatie

Wereldwijde communicatie

 • De kleine, robuuste en lichte satellietcommunicator maakt tweewegs sms-berichten mogelijk via het wereldwijde Iridium®-satellietnetwerk (satellietabonnement vereist)
 • Activeer een interactief SOS-bericht naar het 24/7 SAR-controlecentrum (satellietabonnement vereist)
 • Inclusief schroefbevestiging en voedingskabel van 12 V voor eenvoudige installatie
 • Toegang tot downloadbare kaarten, waterkaarten, kleurenluchtfoto's en meer met de gratis Earthmate®app en compatibele toestellen
 • Optionele inReach weersvoorspellingsservice biedt gedetailleerde updates rechtstreeks op uw inReach Mini of gekoppelde toestel; basis- en premium-weerpakketten beschikbaar
 • Verzend en ontvang inReach berichten via compatibele Garmin toestellen, inclusief aangesloten wearables en handhelds

  Ga met een gerust hart het water op dankzij de inReach Mini Marine Bundel die nauwelijks ruimte op uw dashboard in beslag neemt. Met de robuuste en kleine satellietcommunicator kunt u sms-berichten verzenden en ontvangen, uw reis tracken en delen en, indien nodig, een SOS-alarm activeren om contact op te nemen met het GEOS 24/7 hulpverleningsteam.

  Gemaakt voor uw boot

  Bevestig de inReach Mini eenvoudig op uw dashboard met gebruik van de meegeleverde schroefbevestiging en laad het toestel op met de voedingskabel van 12 V. Als het toestel niet aangesloten is op de voedingskabel, gaat de interne, oplaadbare lithiumbatterij maximaal 90 uur mee in de standaard trackingmodus met een verzendinterval van 10 minuten en maximaal 24 dagen in de energiebesparende modus.

  De inReach Mini is maar 10 cm lang bij 5 cm breed en weegt maar 100 gram. Het toestel neemt dus geen kostbare ruimte op uw boot in beslag. Bovendien is dit duurzame en betrouwbare toestel schokbestendig en waterbestendig tot IPX7.

  Wie beantwoordt uw SOS? Dat doet GEOS

  GEOS is dé internationale alarmcentrale. Ze hebben reddingen in meer dan 140 landen begeleid en daarmee vele levens gered. En ze staan 24/7 klaar om te reageren op uw SOS, uw toestel te traceren en de juiste contactpersonen op de hoogte te stellen, evenals de hulpverleners in uw gebied. Zodra u een noodsignaal activeert, bevestigen zij dat hulp onderweg is en houden ze u voortdurend op de hoogte van de status van uw reddingsteam.

  Garmin inReach Mini Marine Bundle dit pakket is de compleet met de houder.

30 andere producten in dezelfde categorie: