Navigatie en Electronica

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

In prijs verlaagd! RAYMARINE RMK-10 REMOTE STAAND TOETSENBORD

RAYMARINE RMK-10 REMOTE STAAND TOETSENBORD

A80438

Nieuw product

De RMK-10 is de perfecte oplossing voor het bedienen van MFD’s die buiten handbereik gemonteerd zijn of zich in hoger geplaatste schakelkasten bevinden.

Meer details

€ 315,00 incl. btw

-€ 41,00

€ 356,00 incl. btw

Meer informatie

De RMK-10 is de perfecte oplossing voor het bedienen van MFD’s die buiten handbereik gemonteerd zijn of zich in hoger geplaatste schakelkasten bevinden. De RMK-10 brengt de systeembediening naar u toe, zodat u niet naar de MFD hoeft te reiken.

Monteer de RMK-10 voor het ultieme comfort in de leuning van uw favoriete stuurhutstoel. Nu kunt u eenvoudig achterover leunen en van de tocht genieten via de stuurautomaat, terwijl u uw navigatiesysteem nog steeds kunt bedienen.

RMK-10 is ook erg geschikt voor het op afstand bedienen van secundaire monitors en LCD-tv's aan boord die zijn aangesloten op de VGA- of HDMI-uitgang van bepaalde displays uit de e-, eS- en gS-series. Nu kunt u uw Raymarine-navigatiesysteem zien en bedienen aan een benedendekse navigatietafel of vanuit een salon of kajuit.

Het nieuwe RMK-10 externe toetsenbord van Raymarine is een ultra-compacte toetsenbordaccessoire met bedrading voor volledige bediening van multifunctionele displays (MFD's) uit de a-, c-, e-, eS- en gS-series. De RMK-10 kan overal gemonteerd worden.

30 andere producten in dezelfde categorie: