Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Garmin GPSMAP 66st

010-01918-12

Nieuw product

Multi-satelliethandheld met sensoren en TopoActive kaarten van Europa

Meer details

€ 426,55 incl. btw

-5%

€ 449,00 incl. btw

Meer informatie

Multi-satelliethandheld met sensoren en TopoActive kaarten van Europa

Hoogwaardige GPS-handheld met abonnement op BirdsEye Satellietbeelden en TopoActive-kaarten van Europa

  • Groot, in zonlicht afleesbaar kleurenscherm van 3 inch zodat u alles goed kunt zien
  • Ondersteuning van Multiple Global Navigation Satellite Systems (GNSS) om uw reizen in meer uitdagende omgevingen te volgen dan met alleen GPS, plus drie-assig kompas en barometrische hoogtemeter
  • Toegang tot BirdsEye satellietbeelden met direct-naar-toestel downloaden, geen jaarlijkse abonnementen en vooraf geladen met TopoActive-kaarten van Europa
  • Een uitgebreide draadloze connectiviteit ondersteunt Active Weather voor up-to-date weersvoorspellingen en geanimeerde weerradarbeelden evenals Geocaching Live voor mobiele synchronisatie en updates
  • Compatibel met de Garmin Explore website en app voor het beheren van tracks, routes en waypoints, en het bekijken van gegevens uit het veld
  • LED-zaklamp plus maximaal 16 uur levensduur van batterij in GPS-modus en 1 week in expeditiemodus voor minder vaak opladen

Navigeer tijdens uw volgende outdooravontuur met de GPSMAP 66 serie. Of u nu gaat hiken, mountainbiken, klimmen, geocachen, kajakken of er gewoon in een outdooromgeving op uit trekt, met deze iconische , robuuste handheld met kleurenscherm van 3 inch valt er altijd meer te ontdekken. De serie biedt toegang tot een abonnement op BirdsEye Satellietbeelden met direct-naar-toestel downloads om u te helpen uw weg te vinden, plus vooraf geladen TopoActive kaarten van Europa op de GPSMAP 66st. En deze biedt ondersteuning van meerdere satellieten evenals draadloze connectiviteit voor Active Weather, directe downloads en Garmin Explore compatibiliteit.

Bepaal uw positie

Naast de multi-satellietondersteuning biedt de GPSMAP 66 serie ook hoogtemeter-, barometer- en kompassensoren om uw reis te volgen. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het drie-assige elektronische kompas vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt.

Share and Compete

Zie waar u heen gaat

Krijg een beter beeld van uw locatie met realistische weergaven in hoge resolutie van uw route, dankzij direct-naar-toestel downloaden van BirdsEye satellietbeelden - zonder een jaarabonnement. U ziet een echte weergave van uw omgeving om sporen, wandelpaden en open plekken om te kamperen te vinden, om parken en parkeergelegenheid voor geocaching te vinden en zelfs om waypoints op basis van opvallende punten te creëren.

Bovendien wordt de GPSMAP 66st geleverd met TopoActive kaarten van Europa. U kunt elke heuvel en vallei met meer detail dan ooit zien - inclusief terreincontouren, topografische hoogtes, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en geografische punten.

Stay tuned to conditions GPSMAP 66s

Blijf op de hoogte van het weer

U blijft altijd op de hoogte van de weersomstandigheden wanneer u uw toestel van de GPSMAP 66 serie via Bluetooth® koppelt aan een compatibele smartphone. Ontvang Active Weather-updates voor realtime weersverwachtingen, inclusief voorspellende kaarten voor temperatuur, wind, neerslag en bewolking. Het toestel biedt ook live weerradar zodat u op de hoogte bent van slecht weer dat uw buitenavonturen kan beïnvloeden.

Zoek uw cache

GPSMAP 66s en GPSMAP 66st toestellen maken het eenvoudiger dan ooit om van uw geocaching-ervaring te genieten. Stel het toestel in op automatisch bijwerken met alle nieuwste caches van Geocaching Live, inclusief cache-beschrijvingen, logboeken en hints. Met een Wi-Fi® verbinding of via Garmin Connect kunt u op een compatibele smartphone handmatig coördinaten invoeren of cache-gegevens op papier afdrukken - en elke vondst wordt automatisch geüpload naar uw Geocaching.com profiel.

Share and Compete

Ontdek meer met Garmin

Zelfs wanneer u offline bent en geen mobiele verbinding hebt, wordt de GPSMAP 66-serie gekoppeld met de Garmin Explore mobiele app zodat u gegevens kunt plannen, bekijken en synchroniseren, met inbegrip van waypoints, routes en tracks. Bovendien kunt u voltooide activiteiten opnieuw bekijken terwijl u nog op pad bent, zelfs wanneer u geen internetverbinding hebt. Wanneer u weer thuis bent, kunt u toekomstige reizen plannen en vorige activiteiten bekijken op de Garmin Explore website.

Share and Compete

Hulp in moeilijke omgevingen

Wees voorbereid op de meest extreme avonturen. De GPSMAP 66 serie biedt maximaal 16 uur levensduur van batterij in GPS-modus en 1 week in expeditiemodus (met twee AA-batterijen) voor minder vaak opladen. De serie biedt een LED-zaklamp en een SOS-baken dat u kunt gebruiken om hulp te vragen. De serie is gebouwd volgens militaire vereisten voor schok- en waterbestendigheid en prestaties bij extreme temperaturen (MIL-STD-810G) en is zelfs compatibel met een nachtzichtbril.

30 andere producten in dezelfde categorie: