Prettige feestdagen namens alle medewerkers van Watersportproducten

Marifoons

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Simrad RS35 DSC klasse D marifoon met AIS ontvanger

000-10790-001

Nieuw product

Met de RS35 combineert Simrad twee belangrijke veiligheidsmiddelen in één apparaat. De ingebouwde AIS ontvanger geeft de targets weer op het display van de marifoon en kan ook via NMEA 0183 of NMEA 2000 worden aangesloten op een multifunctioneel display

Meer details

€ 432,95 incl. btw

-€ 80,00

€ 512,95 incl. btw

Meer informatie

Met de RS35 combineert Simrad twee belangrijke veiligheidsmiddelen in één apparaat. De ingebouwde AIS ontvanger geeft de targets weer op het display van de marifoon en kan ook via NMEA 0183 of NMEA 2000 worden aangesloten op een multifunctioneel display. Grote voordeel is dat er maar één marifoonantenne nodig is. De RS35 is volledig waterdicht wat hem ideaal maakt om ook op open boten en RIB’s te installeren. De robuuste handmic en de krachtige luidspreker zorgen ervoor dat u onder alle omstandigheden goed kunt communiceren.

Gebruiksvriendelijk
De RS35 heeft een zeer gebruiksvriendelijk menu wat door middel van grote draaiknoppen en toetsen eenvoudig te bedienen is. Speciale knoppen voor functies als Volume, Squelch, Distress en specifieke kanalen zorgen voor een trefzekere bediening.

Integratie
De RS35 is “Plug & Play” in een NMEA0183 of NMEA2000 netwerk te plaatsen. Het grote voordeel is dat u DSC informatie, en AIS informatie eenvoudig op uw Simrad NSS multifunctionele scherm kunt aflezen. Een extra functie is TrackYourBuddy. Hiermee kunt u tot twintig namen met MMSI nummers programmeren, waarmee u de positie van bevriende boten kunt weergeven op uw multifunctionele display.


HS35 draadloze handset ( LEVERBAAR ALS OPTIE )
Deze innovatieve draadloze handset is de perfecte partner voor uw RS35 marifoon. Met een gebruiksduur van acht uur en een inductief laad proces door een unieke inductieplaat op de achterkant van de handset, is de HS 35 zeer energie efficiënt en altijd direct bruikbaar.
De HS35 heeft een bereik tot honderd meter van de RS35 en kan ook als intercom gebruikt worden. Door de riemclip en de hoofdtelefoon aansluiting kan de HS35 ook prima handsfree worden gebruikt.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: