Marifoons

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Garmin VHF 210i AIS maritieme zendontvanger

Garmin VHF 210i AIS maritieme zendontvanger

010-01654-01

Nieuw product

Gemakkelijk te installeren en te gebruiken, eenvoudig via plug-and-play te verbinden met compatibele Garmin kaartplotters en MFD's via het NMEA 2000® netwerk

Meer details

€ 622,00 incl. btw

-€ 77,00

€ 699,00 incl. btw

Meer informatie

  • Geeft Automatic Identification System (AIS) weer op de kaartplotter
  • Standaard klasse D Digital Selective Calling (DSC) functionaliteit (noodoproepen en direct bellen met door de gebruiker geprogrammeerde MMSI)
  • In geval van nood verhoogt DSC de kans dat u snel wordt gered
  • 25 W zendvermogen
  • Voorgeprogrammeerd met internationale maritieme kanalen

Communicatie en inzicht in de actuele situatie zijn van essentieel belang op het water. Deze vaste VHF 210i AIS-zendontvanger geeft AIS weer op de kaartplotter om de communicatie te verbeteren, meer inzicht te geven in de actuele situatie en aanvaringen tussen u en andere schippers te voorkomen.

Geef uzelf meer gemoedsrust

In een noodsituatie kunt u zich met een gerust hart verlaten op de VHF 210i AIS-zendontvanger met zijn zendvermogen van 25 W, of u nu gaat vissen, zeilen of cruisen. 

Veilige communicatie op het water

Gemakkelijk te installeren en te gebruiken, eenvoudig via plug-and-play te verbinden met compatibele Garmin kaartplotters en MFD's via het NMEA 2000® netwerk. Biedt standaard klasse D DSC-functionaliteit (noodoproepen en direct bellen met door de gebruiker geprogrammeerde MMSI). VHF 210i AIS is voorgeprogrammeerd met internationale maritieme kanalen, voorzien van een tweewegs megafoonsysteem voor communicatie aan boord en is NMEA 0183-compatibel. Geprogrammeerde kanalen kunnen door een dealer worden gewijzigd. Ook NMEA 0183 compatibel en voorzien van een tweewegs megafoonsysteem voor communicatie aan boord.

In stijl communiceren

Om u een stuurinrichting te bieden waarop u trots kunt zijn, hebben we de VHF 210i AIS maritieme zendontvanger ontworpen als aanvulling op GPSMAP®722/922, GPSMAP 1022/1222, GPSMAP 7400 en GPSMAP 8400 kaartplotters en MFD's.

30 andere producten in dezelfde categorie: