Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

In prijs verlaagd! B&G V60 VHF-radio met AIS

B&G V60 VHF-radio met AIS

000-14471-001

Nieuw product

Geïntegreerde AIS- en GPS-ontvangers

Een tweekanaals AIS-ontvanger bewaakt de positie van met AIS uitgeruste schepen in uw omgeving.

Meer details

€ 593,49 incl. btw

-9%

€ 652,19 incl. btw

Meer informatie

Geïntegreerde AIS- en GPS-ontvangers

Een tweekanaals AIS-ontvanger bewaakt de positie van met AIS uitgeruste schepen in uw omgeving. Dit helpt u om aanvaringen te voorkomen in drukke havens en waterwegen. AIS-informatie kan worden bekeken op het ingebouwde scherm van de V60 of als overlay op uw kaart- of radarscherm via een compatibele multifunctionele display. Een geïntegreerde GPS-ontvanger zorgt ervoor dat de locatie van uw boot/jacht kan worden doorgegeven via DSC-noodoproepen, zelfs als de rest van de elektronica aan bood is uitgeschakeld. 

Afneembare handmicrofoon

De afneembare handmicrofoon van de V60 kan worden aangesloten op de voor- of achterkant van de radio, en met behulp van optionele verlengkabels kunnen de radio en microfoon bij elkaar vandaan worden gemonteerd. Dit biedt een eenvoudige en voordelige oplossing voor elke montageplek, zonder wirwar van kabels. De V60 kan bijvoorbeeld hoog worden gemonteerd, zonder hangende kabels, terwijl de microfoon wordt aangesloten op een uitbreidingsaansluiting op het instrumentenpaneel daaronder. 

Uitbreidbaar met draadloze handsets

Voeg een optionele draadloze handset toe om uw radio overal aan boord mee naartoe te nemen. De H60 handset is ontworpen als intuïtieve draagbare aanvulling op de V60. Elke handset dupliceert het display en de bediening van uw radio, zodat u op afstand toegang hebt tot alle belangrijke functies. Maximaal twee draadloze handsets kunnen worden aangesloten op één basisstation. Als meerdere handsets zijn aangesloten, kan de V60 tevens fungeren als handige intercom aan boord.

Belangrijke kenmerken

  • VHF-radio goedgekeurd voor DSC klasse D
  • Tweekanaals AIS-ontvanger
  • Geïntegreerde GPS-ontvanger
  • Afneembare handmicrofoon, geschikt voor aansluiting aan voor- of achterkant
  • Koppeling met maximaal twee draadloze handsets
  • Voeg een optionele megafoon of externe luidspreker toe
  • NMEA 0183® en NMEA 2000® connectiviteit

    VERWACHTE LEVERING NOVEMBER 2021

24 andere producten in dezelfde categorie: