Marifoons

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

In prijs verlaagd! Simrad RS20S Marifoon

Simrad RS20S Marifoon

000-14491-001

Nieuw product

Een eenvoudig te gebruiken marifoon voor ieder vaartuig

Duidelijk afleesbaar in fel daglicht dankzij een zwart-op-wit display met hoog contrast en geïnverteerde wit-op-zwart nachtmodus

Meer details

€ 349,00 incl. btw

-€ 19,00

€ 368,00 incl. btw

Meer informatie

Een eenvoudig te gebruiken marifoon voor ieder vaartuig

Duidelijk afleesbaar in fel daglicht dankzij een zwart-op-wit display met hoog contrast en geïnverteerde wit-op-zwart nachtmodus. Een draaiknop maakt kanaalselectie eenvoudig, terwijl grote knoppen snel toegang bieden tot andere belangrijke functies. Speciale knoppen voor kanaal 16, op zowel de radio als de handmicrofoon, bieden directe toegang tot het noodkanaal. De meegeleverde draaibeugelsteun maakt installatie op een tafel, tegen een plafond of op een schot eenvoudig. Inbouwmontage is ook mogelijk, via eenvoudige bevestiging vanaf de voorzijde, wat goed past bij de low-profile stijl van onze Glass Bridge displays en accessoires.

Goedgekeurd voor DSC klasse D

DSC (Digital Selective Calling) maakt het makkelijker om in contact te blijven met andere vaartuigen en biedt u de mogelijkheid om de locatie van uw boot tijdens een noodsituatie uitzenden. Als u zich in de problemen bevindt, kunt u met de speciale noodknop van de RS20 een DSC-noodoproep starten die de positie van uw boot naar iedereen binnen VHF-bereik verzendt. In combinatie met een traditionele noodoproep via de radio, maakt dit het voor andere vaartuigen met DSC-compatibele radio's gemakkelijker om u te hulp te komen. Dankzij een geïntegreerde GPS-ontvanger kan bij noodoproepen uw positie worden verzonden, zelfs als de andere elektronica van uw boot is uitgeschakeld.

Eenvoudige toegang tot alle internationale kanalen

De RS20S is ontworpen voor wereldwijd gebruik en ondersteunt alle internationale kanalen. Met Tri Channel Watch kunt u gemakkelijk scannen tussen het huidige kanaal, noodkanaal 16 en een ander door de gebruiker te configureren prioriteitskanaal (in de Verenigde Staten kunt u scannen tussen het huidige kanaal, noodkanaal 16 en belkanaal 9). U kunt ook scannen via alle beschikbare kanalen of alleen via uw geselecteerde favorieten. Noodkanalen kunnen prioriteit krijgen bij het scannen om de kans te verkleinen dat u noodoproepen of andere urgente veiligheidsmeldingen mist.

Belangrijkste kenmerken

  • Goed afleesbare display met geïnverteerde nachtmodus
  • Intuïtieve bediening via draaiknoppen en toetsenpaneel
  • Handmicrofoon met vier knoppen
  • Goedgekeurd voor DSC klasse D
  • Geïntegreerde GPS-ontvanger
  • NMEA 2000® connectiviteit
  • Speciale noodkanaaltoets
  • Tri channel watch functie
  • Alle internationale kanalen
  • Eenvoudige beugel- of inbouwmontage

30 andere producten in dezelfde categorie: