Prettige feestdagen namens alle medewerkers van Watersportproducten

Marifoons

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Lowrance Link-9 VHF-radio

Lowrance Link-9 VHF-radio

000-14472-001

Nieuw product

GPS op 4 manieren

Met de geïntegreerde GPS-ontvanger biedt de Link-9 vier manieren om uw GPS-positie te bepalen in een noodsituatie: ingebouwde antenne, SMA-connector voor GPS-500 antenne, NMEA 0183 voor kaartplotter-GPS en NMEA 2000® voor netwerkantenne-aansluiting.

Meer details

€ 429,00 incl. btw

-€ 30,00

€ 459,00 incl. btw

Meer informatie

GPS op 4 manieren

Met de geïntegreerde GPS-ontvanger biedt de Link-9 vier manieren om uw GPS-positie te bepalen in een noodsituatie: ingebouwde antenne, SMA-connector voor GPS-500 antenne, NMEA 0183 voor kaartplotter-GPS en NMEA 2000® voor netwerkantenne-aansluiting.

Ingebouwde AIS

Een tweekanaals AIS-ontvanger bewaakt de positie van met AIS uitgeruste schepen in uw omgeving. Dit helpt u om aanvaringen te voorkomen in drukke havens en waterwegen. AIS-informatie kan worden bekeken op het ingebouwde scherm van de Link 9 of als overlay op uw kaart- of radarscherm via een compatibele multifunctionele display.

 Losse handmicrofoon

De afneembare handmicrofoon van de Link 9 kan worden aangesloten op de voor- of achterkant van de radio, en met behulp van een optionele verlengkabel kunnen de radio en microfoon bij elkaar vandaan worden gemonteerd. Dit biedt een eenvoudige en voordelige oplossing voor elke montageplek, zonder wirwar van kabels.

Eenvoudige montage vanaf voorzijde

De Link-9 beschikt over eenvoudig afneembaar sierranden boven en onder waaronder zich montagegaten bevinden voor hetzelfde type montage vanaf de voorzijde dat u vindt bij Lowrance MFD's.

Navigatiemodus

Druk op de NAV-knop om de Link-9 te veranderen in een navigatietoestel dat uw snelheid en koers weergeeft.

De Link-9 bevat ook een Man Overboard (MOB) functie. Houd de NAV/MOB-knop ingedrukt om een waypoint op uw huidige locatie te maken. De Link-9 schakelt dan over naar de MOB-modus en laat u zien hoe ver u verwijderd bent van de persoon in het water en welke koers u moet volgen om deze te bereiken. Het MOB-waypoint wordt ook via NMEA 2000 naar de rest van uw netwerk verzonden.

  • DSC klasse D VHF-transceiver met vaste montage
  • Interne GPS-antenne
  • Handmicrofoon met zes knoppen en achtergrondverlichting; kan apart worden bevestigd
  • Ingebouwde tweekanaals AIS-ontvanger met AIS-plotfunctionaliteit
  • Nieuw vanaf voorzijde monteerbaar ontwerp voor eenvoudige installatie
  • Naadloze integratie met een overkoepelend Lowrance-systeem via NMEA 2000® en 0183
  • Groot scherm met intuïtieve gebruikersinterface
  • 25 W / 1 W zendvermogen
  • Extra groot LCD-scherm met hoge resolutie
  • MOB-functie

30 andere producten in dezelfde categorie: