Marifoons

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Lowrance Link-6 DSC Marifoon

000-13543-001

Nieuw product

De Lowrance Link 6 is een gebruiksvriendelijk en robuuste vaste marifoon met Atis

Meer details

€ 218,50 incl. btw

-€ 10,50

€ 229,00 incl. btw

Meer informatie

De Lowrance Link 6 is een gebruiksvriendelijk en robuuste vaste marifoon met Atis. Deze Lowrance Link 6 inbouwmarifoon is de ideale marifoon voor allerlei boten, van RIBs tot grotere (zeil)boten. Met de Digital Selective Calling (DSC) kunt u targets oproepen, zodat u bijvoorbeeld aanvaringen voorkomt. Ook zorgt de geïntegreerde noodknop ervoor dat een noodsignaal snel uitgezonden kan worden, mocht dit nodig zijn. Door het slimme design is deze Lowrance Link 6 VHF bovendien ook gemakkelijk te gebruiken met handschoenen aan.

Door het IPX7 waterdichtheid keurmerk is deze Lowrance marifoon zonder zorgen te gebruiken op uw boot. U kunt deze marifoon met Atis verzonken inbouwen, of gebruiken met de handige beugelsteun. Zo is deze marifoon bijna overal te monteren. De bijgeleverde handmicrofoon met vier knoppen zorgt ervoor dat de marifoon op afstand te besturen is.

Deze Lowrance Link 6 marifoon met DSC en Atis is gebruiksvriendelijk en intuïtief te gebruiken. Door het hoge contrast is het LCD display ook in de felle zon goed te lezen. Bovendien is het contrast 's nachts omgedraaid, waardoor u minder last heeft van fel licht dat uw nachtzicht verstoort. De draaiknop op de Lowrance VHF maakt snelle kanaalselectie mogelijk. Bovendien hebben alle belangrijke functies een knop. Deze knoppen zijn groot en zitten ver uit elkaar, zodat ze altijd goed te bedienen zijn. U kunt deze Atis marifoon ook aansluiten op een externe speaker.

U kunt kanalen op de Lowrance Link 6 zeer eenvoudig opslaan zodat uw favoriete kanalen altijd bereikbaar zijn. Deze marifoon met Atis is uitgerust met Dual- en Tri-Watch zodat u kanaal 16 en/of het oproepkanaal kunt monitoren. Let wel op: deze functies zijn niet werkzaam wanneer u met Atis ingeschakeld vaart in Nederland. De Lowrance Link 6 is compatibel met NMEA 0183.

Product specificaties

Merk en type:Lowrance Link 6 VHF marifoon
Ontvangst van:VHF, DSC, NMEA 0183, Atis
Kleur:Zwart
Zendvermogen:0.8 of 23 Watt
Audio output:2.5 W
Frequentiebereik:156.050 tot 163.275 MHz
Verbruik:1.5 - 6.0 A
Accu:13.6V DC
Waterdicht:IPX7
Afmetingen:16,6 x 8,9 x 16,1 cm
Gewicht:1,18 kg
In de verpakking:Een vaste marifoon 
Een handset 
DC-voedingskabel 
Bevestigingsmateriaal

29 andere producten in dezelfde categorie: