Prettige feestdagen namens alle medewerkers van Watersportproducten

Kaartplotters

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

B&G Vulcan 7 inch kaartplotter

000-14082-001

Nieuw product

De B&G Vulcan 7 is een voordelige kaartplotter ontworpen voor recreatief kustgebruik en clubracen.  Dit gemakkelijk te gebruiken, intuïtieve multi-touchscreen van 7 inch zit vol met B&G's unieke zeilfuncties zoals SailSteer en RacePanel

Meer details

€ 785,00 incl. btw

-€ 121,00

€ 906,00 incl. btw

Meer informatie

 • De B&G Vulcan 7 is een voordelige kaartplotter ontworpen voor recreatief kustgebruik en clubracen.  Dit gemakkelijk te gebruiken, intuïtieve multi-touchscreen van 7 inch zit vol met B&G's unieke zeilfuncties zoals SailSteer en RacePanel. U kunt de Vulcan gewoon in uw huidige systeem integreren; uitbreiden is eenvoudig aangezien de Vulcan gereed is voor NMEA 2000®, Broadband Radar™, ForwardScan™ en een stuurautomaat; verder beschikt dit systeem over ingebouwde 10Hz GPS en Wi-Fi.

  Belangrijkste kenmerken

  • Gebruiksvriendelijke multi-touchdisplay

  • Speciale zeilfuncties voor cruisers en racers: SailSteer, SailingTime, RacePanel, Laylines 
  • Gemakkelijk te integreren – sluit de Vulcan aan op een bestaand systeem en voeg basiszeilcomponenten toe
  • Gereed voor Broadband Radar™ en ForwardScan™

  • Geïntegreerde Wi-Fi 
  • Bedien uw B&G stuurautomaat 
  • Instrument data display


  Gemakkelijk in gebruik

  B&G Vulcan heeft een gemakkelijk te gebruiken, intuïtief, multi-touchscreen. Gebruik de bekende knijpfunctionaliteit om te zoomen en veeg om handelingen te verrichten en de vele voordelen te verkennen die uw leven op het water eenvoudiger en veiliger maken; voeg waypoints toe en plan gemakkelijk uw route. 

  Speciale zeilfuncties voor cruisers en racers.

  Met B&G's bekroonde zeilfuncties kunt u al uw belangrijke zeilgegevens op één scherm bekijken, of als overlay op kaarten voor de ultieme navigatieweergave van de moderne zeiler. Voeg gewoon zeilinstrumenten en sensoren toe om B&G SailSteer te activeren; hiermee krijgt u een intuïtief grafisch display met uw bootsnelheid, windgegevens, koers, getijden, windcondities en zelfs laylines. Het is gemakkelijk om waypoints toe te voegen of een koers te plotten; en met B&G SailingTime ziet u de aankomst op een waypoint aan de hand van de vaarkoers en getijdeneffecten in plaats van een berekening op basis van een rechte lijn. 

  Eenvoudige integratie

  Haal meer uit uw Vulcan door uw systeem uit te breiden via het industriestandaard NMEA 2000® netwerk. U kunt zeilinstrumenten en sensoren toevoegen, alsmede een stuurautomaat, Broadband Radar™, ForwardScan™ of SonicHub™ om een systeem te maken dat aan uw wensen voldoet. 

  Vulcan kan als een secundaire stuurautomaatcontroller worden gebruikt voor gemakkelijke toegang tot Intelligent Sail Steering, handmatige en automatische stuurfuncties, en Smart Maneuver functionaliteit gecombineerd met intuïtieve menu's voor de ultieme controle. 

  B&G Broadband 3G™ of 4G™ radar kan worden geïntegreerd met Vulcan om de wacht te houden terwijl u vaart, met de mogelijkheid om objecten te identificeren en te monitoren tot een afstand van wel 36 zeemijlen (4G). 
  Door een ForwardScan™ transducer toe te voegen, kunt u zien wat er onder het wateroppervlak ligt en kunt u de waterdiepte schatten. Verken vol vertrouwen slecht in kaart gebrachte of onbekende wateren. 

  Vulcan beschikt over ingebouwde Wi-Fi en biedt gemakkelijke toegang tot geselecteerde online services, waaronder PredictWind weersverwachtingen en routes, via haven- en smartphone-hotspots. U kunt ook Wi-Fi gebruiken om het scherm van uw Vulcan 7 te spiegelen op een compatibele smartphone of tablet. Zo beschikt u heel voordelig over een dubbel bedieningsstation dat u overal aan boord mee kunt nemen.


   

30 andere producten in dezelfde categorie: