Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

SIMRAD NSX™ 3012 MFD - GEEN TRANSDUCER

000-15223-001

Nieuw product

NSX slimme kaartplotters vereenvoudigen en stroomlijnen uw ervaring. Met nautische C-MAP® kaarten, een intuïtief IPS touchscreen, Simrad® sonar, radar en ondersteuning voor een stuurautomaat

Meer details

€ 2.970,38 incl. btw

-10.7%

€ 3.326,29 incl. btw

Meer informatie

NSX slimme kaartplotters vereenvoudigen en stroomlijnen uw ervaring. Met nautische C-MAP® kaarten, een intuïtief IPS touchscreen, Simrad® sonar, radar en ondersteuning voor een stuurautomaat bent u er helemaal klaar voor. Er is ook een installatiewizard om u op weg te helpen. Ervaar de Simrad® NSX™ smart kaartplotter en fishfinder. Met een innovatieve, moderne interface met krachtige navigatiefuncties, ondersteuning voor C-MAP® en onze IPS touchscreens die alle details vastleggen, ziet u alles als nooit tevoren. De NSX beschikt over een geïntegreerde sonar, radar en ondersteuning voor een stuurautomaatsysteem. En dankzij onze handige installatiewizard bent u in een mum van tijd klaar voor vertrek. U hoeft alleen nog maar uw volgende avontuur op het water te kiezen.


Een nieuwe, intuïtieve touchscreenervaring

Profiteer van moderne eenvoud met veel details. NSX heeft een duidelijke en eenvoudige interface in combinatie met HD beelden voor een geheel nieuwe ervaring. Eenvoudig toegang tot en gebruik van alle NSX functies, waaronder slimme schermaanpassingen via drag & drop, volledig instelbare instrumentenbalk en verbeterde dag- en nachtmodi. Bekijk kristalheldere kaartdetails, de structuur en bodemcontouren met het levendige SolarMax™ IPS touchscreen. Het HD scherm is vanuit elke hoek, in direct zonlicht en met gepolariseerde lenzen te zien en als touchscreen te bedienen. 


Breng navigatie tot leven met NSX

Zie de kaartdetails in een nieuw licht Inclusief ondersteuning voor de volgende generatie C-MAP® DISCOVER X™ en REVEAL X™ met voor de scheepvaart geoptimaliseerde kaarten die zijn ontwikkeld voor NSX, samen met een nieuwe, intuïtieve presentatie van de kaart en dagelijkse updates.

C-MAP kaarten bestaan uit hoogwaardige vectorkaarten met aangepaste dieptearcering en bathymetrie met een hoge resolutie, die contourlijnen tot op een detailniveau van zo'n 30 cm nauwkeurig weergeven. U kunt het plannen en plotten van routes verbeteren met getijden- en stromingsprojecties en onze snelste Autorouting ooit. Bovendien is er een nieuwe functie om kaarten te inspecteren, waarmee u met één druk op de knop toegang heeft tot informatie over locaties, POI's, getijden, kanalen en meer. 

De Simrad® Companion app fungeert als uitbreiding van uw NSX met dezelfde kaartervaring en al uw kaartgegevens binnen handbereik, zowel op het water als elders. Met deze app kunt u trips plannen, tracks bekijken en waypoints plotten in de app en deze vervolgens rechtstreeks naar uw NSX synchroniseren

Volledige set Simrad® technologie binnen handbereik

NSX opent een wereld aan mogelijkheden. Breid uw systeem uit met krachtige Simrad® sonar-, stuurautomaat- en radartechnologieën.

Bekijk beelden in hoge resolutie onder en naast uw vaartuig met Active Imaging™ en CHIRP sonar, SideScan/DownScan Imaging™ en FishReveal™. Zoek op grotere diepte met een breed scala aan compatibele 1kW transducers.

Simrad® stuurautomaten staan bekend om hun legendarische prestaties en geven u de vrijheid om van al uw activiteiten te genieten. Of u nu gaat vissen of uw volgende bestemming wilt plannen, wij hebben alles wat u nodig heeft. Ons 'extra paar handen' is beschikbaar voor buiten- en binnenboordmotoren en hiermee kunt u patronen en routes volgen, naar waypoints navigeren en op koers blijven.

U kunt ook onmiddellijk gevaren identificeren. Met onze bekroonde HALO® radars met pulscompressie kunt u dichtbij en ver tegelijkertijd zien (tot 72 zeemijl) met ultrasnelle updates per seconde. Met de energiezuinige stand-bymodus bent u direct klaar en kunt u doelen markeren met behulp van aangepaste modi zoals Haven, Offshore en Weer.

 

Eenvoudig te installeren, eenvoudig te beheren.

NSX maakt het leven op het water eenvoudiger dan ooit dankzij allerlei handige functies - van een installatiewizard tot integratie met de Simrad® app, eenvoudige sonarinstallatie en tips om u te helpen wanneer dat maar nodig is.

De installatiewizard biedt stapsgewijze instructies zodat u snel aan de slag kunt, terwijl de Simrad® app een groot aantal extra's biedt. Hiertoe behoren probleemloze software-updates, tripplanning op water en op land, een gestroomlijnde kaartweergave die er op alle platforms hetzelfde uitziet en eenvoudige overdracht van alle gegevens, inclusief routes en waypoints.

Maar dat is nog niet alles. Sonartips begeleiden u bij het aanpassen van instellingen. En bij het instellen van het sonartoestel krijgt u duidelijke aanwijzingen tijdens elke stap van het proces. U bent in een mum van tijd aan de slag. U hoeft alleen nog maar uw volgende avontuur te kiezen.

 • Ondersteuning voor C-MAP® DISCOVER™ X en REVEAL™ X kaarten met nautische optimalisatie, met een heldere, intuïtieve kaartweergave en dagelijkse updates
 • High-definition IPS touchscreen met extreme kijkhoeken, zelfs afleesbaar met gepolariseerde lenzen
 • Ondersteuning voor beelden van vissen en structuren met een hoge resolutie dankzij Active Imaging™ met CHIRP, SideScan en DownScan Imaging™, plus een 1 kW transducer om grotere diepten te bereiken
 • Een installatiewizard om snel van start te gaan, plus een eenvoudigere sonarconfiguratie
 • Volledige integratie met de mogelijkheid om het systeem uit te breiden met Simrad® sonar, stuurautomaat, radar en meer
 • Snellere Autorouting met probleemloze toegankelijkheid
 • Zie tegelijk dichtbij en ver weg (tot 42 zeemijl), met ondersteuning voor HALO® radar. U ontvangt elke seconde ultrasnelle updates.
 • Blijf op koers met volledige integratie van de Simrad® stuurautomaat
 • Moderne en intuïtieve interface
 • Integratie van de Simrad® app - houd uw kaartgegevens binnen handbereik, zowel op het water als elders
 • Integratie van apps van derden
 • Draadloze connectiviteit, plus volledige Ethernet en NMEA 2000® netwerkmogelijkheden
 • Ondersteuning voor IP-video

30 andere producten in dezelfde categorie: