Kaartplotters

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

In prijs verlaagd! Garmin GPSMAP 86i

Garmin GPSMAP 86i

010-02236-01

Nieuw product

Garmin GPSMAP 86i Handheld watersport-GPS met inReach satellietcommunicatie mogelijkheden

Meer details

€ 534,00 incl. btw

-€ 65,00

€ 599,00 incl. btw

Meer informatie

Garmin GPSMAP 86i Handheld watersport-GPS met inReach satellietcommunicatie mogelijkheden.

 • Waterbestendig, drijvend ontwerp, in zonlicht afleesbaar scherm van 3" en knoppen zorgen voor gebruiksgemak op het water
 • Stream bootgegevens van compatibele kaartplotters en instrumenten om de systeeminformatie van uw watersporttoestel te bundelen
 • Blijf in contact met inReach satellietcommunicatie en tweewegs tekstberichten via het wereldwijde Iridium®satellietnetwerk (satellietabonnement vereist)
 • Functies als afstandsbediening voor een handige bediening van uw Garmin stuurautomaat en geselecteerde FUSION® watersportproducten
 • Ondersteunt optionele BlueChart® g3 kaarten
 • Het instelbare GPS-filter zorgt voor gelijkmatige aanduiding van de snelheid en voorliggende koers over de golven

  Zelfverzekerd het water op met het handheldtoestel van GPSMAP® 86i. Of u een dag gaat vissen, zeilen of cruisen, ga voor gemoedsrust met een reservenavigatietoestel met satellietcommunicatie en interactieve SOS. Dit eersteklas handheldtoestel drijft en heeft een in zonlicht afleesbaar kleurenscherm van 3". Bovendien zorgt de draadloze connectiviteit voor een virtuele uitbreiding van uw watersportsysteem aan boord, voor extra inzicht en comfort.

  Maak verbinding met uw boot

  Synchroniseer GPSMAP® 86i met compatibele Garmin kaartplotters en instrumenten, en u ziet bootgegevens direct in realtime op uw handheldtoestel. Bovendien kan het fungeren als afstandsbediening voor een handige bediening van uw Garmin stuurautomaat en geselecteerde FUSION watersportproducten. Op het water zorgt het instelbare GPS-filter voor gelijkmatige aanduiding van de snelheid en voorliggende koers over de golven om uw tocht nauwkeuriger te volgen.

  Satellietcommunicatie

  Met de ingebouwde inReach satelliettechnologie en extra serviceopties1helpt GPSMAP® 86i u wereldwijd in contact te blijven. Verzend en ontvang tweewegs tekstberichten, volg en deel uw tocht, en activeer indien nodig een interactieve SOS om hulp te krijgen van een fulltime wereldwijde meldkamer via het wereldwijde Iridium satellietnetwerk. U kunt ook weersverwachtingen voor de scheepvaart direct op uw toestel ontvangen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen op basis van het weer ter plaatse of op uw bestemming.

  Optionele BlueChart g3 kaarten

  GPSMAP® 86i is voorzien van een wereldwijde basiskaart. U kunt ook BlueChart g3 kustkaarten toevoegen, die toonaangevende dekking, helderheid en details bieden met geïntegreerde gegevens van Garmin en Navionics®. Met gedetailleerde contouren kunt u contouren van 0.3 meter zien die een nauwkeuriger beeld van de bodemstructuur geven voor betere viskaarten en meer details in moerassen, kanalen en havens.


  Blijf connected

  Ontvang smartphone meldingen rechtstreeks op uw GPSMAP® 86i handheldtoestel wanneer u deze koppelt met uw compatibele smartphone. U kunt GPSMAP® 86i ook synchroniseren met de Garmin Explore portal voor cloudbeheer van uw favoriete waypoints, routes en tracks. GPSMAP® 86i biedt Wi-Fi® connectiviteit, ANT+® technologie en draadloze Bluetooth® technologie voor eenvoudige draadloze updates en verbindingen. Voor lange reizen biedt de interne, oplaadbare lithiumbatterij een levensduur van de batterij tot 35 uur met een verzendinterval van 10 minuten2.

30 andere producten in dezelfde categorie: