Kaartplotters

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Garmin GPSMAP 7408 Includes Worldwide Basemap

Garmin GPSMAP 7408 Includes Worldwide Basemap

010-01305-10

Nieuw product

Garmin   GPSMAP 7408 Includes Worldwide Basemap

Meer details

€ 1.956,00 incl. btw

-€ 143,00

€ 2.099,00 incl. btw

Meer informatie

Garmin   GPSMAP 7408 Includes Worldwide Basemap

8-inch kaartplotter met volledige netwerkfunctionaliteit

 • Breed 8-inch multi-touchscherm (1024 x 600 WSVGA) met wereldwijde basiskaart
 • Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS
 • Netwerkfunctionaliteit beschikbaar voor Garmin Marine Network en NMEA 2000®, plus ondersteuning voor NMEA 0183
 • Biedt ondersteuning voor GSD™ premium echolood en GCV™ scanningecholoodmodules
 • Geavanceerde functies voor zeilen en zeilraces
 • De GPSMAP 7408 kaartplotter met breed 8-inch multi-touchscherm is ontworpen voor motorbootschippers, zeilers en zeilracers die hoge prestaties, bedieningsgemak en functionele integratie eisen, en heeft een interne 10 Hz GPS die de positie en de koers 10 keer per seconde bijwerkt. Inclusief volledige netwerkfunctionaliteit, waaronder het Garmin Network en NMEA 2000, en alle voordelen van ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit.

  Extra’s toevoegen met BlueChart g2 Vision

  Met de optionele BlueChart g2 Vision kunt u een hele nieuwe dimensie van uitzonderlijke functies toevoegen aan uw kaartplotter.

  • MarinerEye en FishEye bieden een 3D-weergave, zowel boven als onder de waterlijn.
  • Satellietbeelden en luchtfoto’s in hoge resolutie helpen u om in onbekende wateren uw positie te bepalen.
  • Auto Guidance doorzoekt alle relevante kaarten en stelt een route samen die uw boot werkelijk kan volgen — een route die ondiep water, boeien en andere obstakels op uw route vermijdt

  Speciale zeilfuncties

  Tot de ondersteunde zeilfuncties behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek, en een schuifregelaar voor getijden, stromingen en tijd. Meterschermen zijn ontworpen om in een oogopslag belangrijke gegevens te kunnen lezen, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale en verticale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden.

  Ondersteuning voor Garmin Marine Network en NMEA 2000

  Dankzij volledige netwerkfunctionaliteit kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. GPSMAP 7408 biedt ondersteuning voor radar, stuurautomaat, instrumenten, meerdere schermen, FUSION-Link, sensors, externe echoloodmodules, digitaal schakelen, thermische camera’s, GRID met draaibare knop, joystick en toetsenblok, en meer. Met de GPSMAP 7408 kunt u functies delen met andere compatibele GPSMAP toestellen, zoals radar, GSD 24, GSD 25, GSD 26 echoloodmodules, extra kaarten, en gebruikersgegevens, zoals waypoints, routes en sporen. Gebruikersgegevens die zijn ingevoerd in een kaartplotter kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met andere kaartplotters in een netwerk.

  Koers en positie 10 keer per seconde vernieuwd

  Snelle, responsieve 10 Hz GPS/GLONASS vernieuwd uw positie en koers 10 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige waypoints plaatsen, en deze weer terugvinden.

  Compatibel met gWind™ transducers

  Garmin gWind, gWind Wireless en gWind Race transducers beschikken over twin-fin technologie met driebladige propellers. Het toestel wordt aangesloten op NMEA 2000 en compatibele Garmin kaartplotters via de GND™ 10 black-box bridge.

  FUSION-Link Entertainment System

  Profiteer van de mogelijkheid om alle compatibele FUSION-Link audiosystemen via het scherm van uw compatibele kaartplotter te bedienen.

  Verbeterde Auto Guidance

  U hoeft alleen maar de locatie in te voeren waar u heen wilt en de gepatenteerde Auto Guidance technologie van Garmin doorzoekt direct de relevante kaarten om een veilige virtuele route uit te zetten en weer te geven die lage bruggen, ondiep water en andere op de kaart vermelde obstakels onderweg vermijdt.

  En met de verbeterde versie 2.0 hebt u bovendien toegang tot nog meer functies en mogelijkheden. U kunt het berekende Auto Guidance pad aanpassen door waypoints in te voegen bij tussenstops of oriëntatiepunten langs uw gewenste route. U kunt eenvoudig gevaarlijke punten op uw berekende pad bekijken. En u kunt zelfs de compatibele Garmin stuurautomaat inschakelen en deze automatisch de Auto Guidance route laten volgen. De andere verbeteringen in 2.0 stellen u in staat de aankomsttijden bij elk punt op uw route te berekenen (handig om aankomsttijden af te stemmen op openingstijden van bruggen en andere tijdafhankelijke gebeurtenissen). Nog beter is dat u uw uitgezette Auto Guidance paden nu kunt opslaan voor toekomstige navigatie door er een back-up van te maken op een SD™ kaart met uw BlueChart® g2 Vision® -kaarten.

  Eenvoudiger SOS-oproepen

  Met deze exclusieve SOS-veiligheidsfunctie kan iedereen, zelfs personen die niet vertrouwd zijn met maritieme elektronica of radioprotocollen, snel de kustwacht om hulp vragen in noodgevallen. U hoeft alleen maar op de SOS-knop op het aanraakscherm van de kaartplotter te tikken. De op het netwerk aangesloten Garmin marifoon stemt dan automatisch af op de noodfrequentie van kanaal 16 en er wordt een lijst met mogelijke situaties weergegeven (brand, man overboord, enz.). Als de juiste keuze is geselecteerd, ziet u op het scherm een door de kustwacht goedgekeurd script voor VHF-noodoproepen en de actuele GPS-coördinaten voor de lengte- en breedtegraad van de boot. U kunt die snel doorgeven aan de nooddiensten. Op deze manier bespaart u tijd, voorkomt u paniek en verschaft u de essentiële informatie die de reddingswerkers nodig hebben.

  GPX-overdracht van waypoints

  Als u waypoints, tracks of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items nu heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter. GPX is een open standaardindeling voor het uitwisselen van GPS-gegevens tussen verschillende platformen en toepassingen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke interfacetechnologie raakt u geen enkel waypointmeer kwijt wanneer u overstapt naar een nieuw Garmin toestel.

  Speciale zeilfuncties

  Om optimaal te profiteren van de wind, ziet u een nieuwe pagina met pre-race informatie waarop uw virtuele startlijn op de kaart wordt getoond. U ziet ook gegevensvelden die leylijnen tonen, uw burn-tijd voor de start, en een racetimer die kan worden gesynchroniseerd met alle Garmin GPS-producten in uw netwerk. Andere ondersteunde zeilfuncties zijn een verbeterde windroos, voorliggende-koers en koers-over-de grond lijnen, koersafwijking, ware en schijnbare windgegevens, enzovoort. U kunt bovendien de ingebouwde draadloze verbinding gebruiken om een aantal maritieme apps te openen en te bedienen via compatibele smartphones of tablets.

  Panoptix™ Down transducer

  Met één Panoptix Down transducer krijgt u drie indrukwekkende weergaven waarmee u vissen en aasvissen in real-time onder uw boot ziet rondzwemmen. U kunt vissen in de waterkolom zelfs in 3D zien, van de bodem tot het wateroppervlak. Ook als u stilligt, kunt u in 3D bekijken wat zich onder uw boot afspeelt.

  Algemeen

  Fysieke afmetingen24,4 x 16,0 x 7,6 cm
  Gewicht1,40 kg
  Waterbestendigheid

  IPX7

  Type schermWSVGA-scherm
  Schermgrootte, BxH17,8 x 10,2 cm; 20,3 cm diagonaal
  Schermresolutie, BxH1024 x 600 pixels
  Stroomverbruik
  • Maximum stroomverbruik bij 10 VDC: 27 W
  • Nominale opgenomen stroom bij 12 VDC: 1,8 A
  • Maximale opgenomen stroom bij 12 VDC: 2,3 A
  AntenneInternal_or_external_over_NMEA_2000
  BevestigingsoptiesBeugel, vlak of verzonken
  Receiver

  10 Hz GPS/GLONASS

  Garmin Marine Network™ poorten

  2

  Kaarten en geheugen

  Geschikt voor gegevenskaarten

  2 SD™ kaarten

  Waypoints5,000
  Routes100
  Spoorlog50.000 punten, 50 opgeslagen sporen
  Vooraf geïnstalleerde kaarten

  Geen

  Buitenrecreatiefuncties

  Getijdetabellen 

  Kaartplotterfuncties

  Compatibel met Garmin-radar 
  Compatibel met Garmin-echolood

  Ja (indien aangesloten op een ander compatibel echoloodtoestel)

  Garmin SmartMode compatible (customizable monitor presets) 
  Ondersteuning voor AIS (houdt de positie van het schip bij) 
  Ondersteuning voor DSC (geeft positiegegevens weer afkomstig van een VHF-portofoon met DSC) 
  Garmin Meteor™ Audio System compatible 
  Supports FUSION-Link™ compatible radios 
  GSD™ Black Box sonar support 
  GCV™ Black Box sonar support 
  BlueChart® Mobile (planning) compatibleJa
  Garmin Helm™ compatibleJa
  GRID™ (Garmin Remote Input Device) compatible 
  Wireless remote compatible 

  Echoloodfuncties en -specificaties

  Geschikt voor dual-frequency echoloodYes_(when_connected_to_another_compatible_sonar_device)
  Geschikt voor dual-beam echoloodYes_(when_connected_to_another_compatible_sonar_device)
  CHIRP sonar technologyYes_(when_connected_to_another_compatible_sonar_device)
  ClearVü

  Ja (indien aangesloten op een ander compatibel echoloodtoestel)

  SideVü

  Ja (indien aangesloten op een ander compatibel echoloodtoestel)

  Verbindingen

  NMEA 2000® compatible 
  NMEA 0183 input ports2
  NMEA 0183 output ports2
  Video input ports

  1 composite

  Video output portsGeen
  Wireless connectivityJa

  Aanvullend

  Aanvullend
  • Gebruikersinterface: Multi-touch aanraakscherm
  • Schermverlichting automatisch dimmen: Ja
  • Extra kaarten delen: Ja
  • Interne echoloodgegevens delen: Ja, alleen ontvangen

30 andere producten in dezelfde categorie: