Kaartplotters

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Garmin GPSMAP 7408 8" kaartplotter inclusief volledige netwerkfunctie

010-01305-10

Nieuw product

De Garmin GPSMAP 7408 kaartplotter met breed 8-inch multi-touchscherm is ontworpen voor motorbootschippers, zeilers en zeilracers die hoge prestaties, 

Meer details

€ 1.732,00 incl. btw

-€ 367,00

€ 2.099,00 incl. btw

Meer informatie

De Garmin GPSMAP 7408 kaartplotter met breed 8-inch multi-touchscherm is ontworpen voor motorbootschippers, zeilers en zeilracers die hoge prestaties, bedieningsgemak en functionele integratie eisen, en heeft een interne 10 Hz GPS die de positie en de koers 10 keer per seconde bijwerkt. Inclusief volledige netwerkfunctionaliteit, waaronder het Garmin Network en NMEA 2000, en alle voordelen van ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit. 

Producteigenschappen: 
* Breed 8-inch multi-touchscherm (1024 x 600 WSVGA) met wereldwijde basiskaart 
* Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS 
* Netwerkfunctionaliteit beschikbaar voor Garmin Marine Network en NMEA 2000®, plus ondersteuning voor NMEA 0183 
* Biedt ondersteuning voor GSD# premium echolood en GCV# scanningecholoodmodules 
* Geavanceerde functies voor zeilen en zeilraces 

In de verpakking: 
* GPSMAP 7408 met wereldwijde basiskaart 
* Voedings-/gegevenskabel 
* NMEA 2000® netwerkkabel 
* T-connector 
* Beugelsteun met knoppen 
* Set voor verzonken montage 
* Beschermende afdekking 
* Productdocumentatie 

Extra's toevoegen met BlueChart g2 Vision 
Met de optionele BlueChart g2 Vision kunt u een hele nieuwe dimensie van uitzonderlijke functies toevoegen aan uw kaartplotter. 
* MarinerEye en FishEye bieden een 3D-weergave, zowel boven als onder de waterlijn. 
* Satellietbeelden en luchtfoto's in hoge resolutie helpen u om in onbekende wateren uw positie te bepalen. 
* Auto Guidance doorzoekt alle relevante kaarten en stelt een route samen die uw boot werkelijk kan volgen - een route die ondiep water, boeien en andere obstakels op uw route vermijdt 

Speciale zeilfuncties 
Tot de ondersteunde zeilfuncties behoren leylijnen, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek, en een schuifregelaar voor getijden, stromingen en tijd. Meterschermen zijn ontworpen om in een oogopslag belangrijke gegevens te kunnen lezen, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale en verticale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden. 

Ondersteuning voor Garmin Marine Network en NMEA 2000 
Dankzij volledige netwerkfunctionaliteit kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. GPSMAP 7408 biedt ondersteuning voor radar, stuurautomaat, instrumenten, meerdere schermen, FUSION-Link, sensors, externe echoloodmodules, digitaal schakelen, thermische camera's, GRID met draaibare knop, joystick en toetsenblok, en meer. Met de GPSMAP 7408 kunt u functies delen met andere compatibele GPSMAP toestellen, zoals radar, GSD 24, GSD 25, GSD 26 echoloodmodules, extra kaarten, en gebruikersgegevens, zoals waypoints, routes en sporen. Gebruikersgegevens die zijn ingevoerd in een kaartplotter kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met andere kaartplotters in een netwerk. 

Koers en positie 10 keer per seconde vernieuwd 
Snelle, responsieve 10 Hz GPS/GLONASS vernieuwd uw positie en koers 10 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige waypoints plaatsen, en deze weer terugvinden. 

Compatibel met gWind# transducers 
Garmin gWind, gWind Wireless en gWind Race transducers beschikken over twin-fin technologie met driebladige propellers. Het toestel wordt aangesloten op NMEA 2000 en compatibele Garmin kaartplotters via de GND# 10 black-box bridge. 

FUSION-Link Entertainment System 
Profiteer van de mogelijkheid om alle compatibele FUSION-Link audiosystemen via het scherm van uw compatibele kaartplotter te bedienen. 

30 andere producten in dezelfde categorie: