Kaartplotters

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Seiwa Explorer 23 met GPS antenna

Seiwa Explorer 23 WIFI met GPS antenna

P3MC100ZSE

Nieuw product

Explorer 23 is de kleinste kaartplotter in Black Box versie welke kan worden aangesloten op een externe monitor.

Meer details

€ 945,00 incl. btw

-10%

€ 1.050,00 incl. btw

Meer informatie


Deze multifunctionele kaartplotter (cartografische plotter, fishfinder, radar, windgegevens) met een up-to XGA-resolutie, ideaal voor installaties waarbij weinig ruimte is een plus en kan binnen of buiten en het plafond worden gemonteerd of op het bord, de compacte Explorer3 levert hoge prestaties zonder dat enige functionaliteit op.

Het beschikt over een nieuwe 400Mhz microprocessor in staat om de 5 I / O-poort en de optionele apparatuur zoals Black Box Fishfinder, Radar Antenne, AIS ontvanger, Autopilot, DSC VHF beheren.

Het is de snelst reagerende kaartplotter in de markt, volledig waterdicht (IP67), en kan zijn verzonken montage of op een beugel.

Explorer 23 kan worden omgezet in een radar bij aansluiting op een van de Seiwa radarscanners.

Explorer 23 beschikt over een krachtige en gebruiksvriendelijke state-of-the-art software, nu bijgewerkt met uitstekende graphics en geavanceerde functies, zoals gratis downloadbare overlays weersomstandigheden en-voorspellingen, 3D-perspectief, HD foto's, getijdenenergie hoogten en stromingen als de Guardian alarm dat uw route controleert op mogelijke aarding kwesties.

Als de Explorer 23 wordt gecombineerd met Seiwa Black Box Fish Finder (50/200Khz, 100W), kunt u kiezen uit een volledig scherm  beeldscherm of split screen  kaartplotter, en kan worden gekoppeld aan verschillende soorten plastic achtersteven thru hull transducers, of in transducers, of brons thru hull transducers: de unit werkt met XID AIRMAR transducers.

Zachte toetsen zijn beschikbaar voor maximale efficiëntie en gemak van gebruik, die van functie veranderen, afhankelijk van de huidige display met een eenvoudige sleutel label gevraagd op het scherm. Garanderen

Explorer3 serie is compatibel met DSC en AIS apparatuur en is uitgerust met WAAS / EGNOS / MSAS GPS actieve antenne (meegeleverd).

De units zijn compatibel met C-MAP by Jeppesen cartografie, met behulp van C-Card cartridges.


Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: