Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Raymarine Axiom 12 - RV-100 - RealVision 3D

E70369-03

Nieuw product

De Raymarine Axiom 12 is een zeer complete 9 inch MFD.. De Axiom beschikt over een Fast Quad Core processor en de de nieuwe Lighthouse III software

Meer details

Meer informatie

AXIOM 12 RV - 12" Multifunctioneel display met geïntegreerde RealVision 3D, 600W Sonar met RV-100 transducerDe Raymarine Axiom 9 is een zeer complete 9 inch MFD.
. De Axiom beschikt over een Fast Quad Core processor en de de nieuwe Lighthouse III software. Het nieuwe multitouch screen zorgt voor een vloeiende bediening. Dankzij de Optically Bonded LCD is alle informatie in het felle zonlicht afleesbaar. Daarnaast zijn er vele netwerkmogelijkheden zoals radar, camera, chirp sonar, audio, AIS en nog veel meer.

De bediening van de Axiom is uiterst gebruiksvriendelijk. Met de Lighthouse III software navigeer je soepel tussen verschillende schermen, die volledig naar wens aan te passen zijn. Zoom snel in en uit met pinch to zoom en navigeer op het scherm met tikken en swipen. De krachtige Fast Quad Core processor zorgt voor een snelle kaartopbouw. Voor extra gebruiksgemak is de Raymarine Axiom voorzien van een start-up wizard, on-screen gebruikershandleiding en een energiebesparende modus.

De Raymarine Axiom beschikt over een ingebouwde 10Hz GPS ontvanger met 72 kanalen. Hiermee bepaal je razendsnel je positie. Het aanmaken en zoeken van Waypoints is mogelijk met de waypoint manager. Het is ook mogelijk om hiermee je eigen routes te maken en op te slaan voor later. Swipe aan de zijkant van het scherm om het bedieningsmenu zichtbaar te krijgen. Dit menu komt ook tevoorschijn als je de GoTo toets activeert. Het display is volledig zonder toetsen. Het aan en uit zetten gebeurt met een swipe-to-power “toets”.

De Raymarine Axiom is te gebruiken als stand-alone kaartplotter, maar er zijn veel uitbreidingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om via RayNet tot wel 6 aanvullende displays aan te sluiten, indien deze SeaTalkNG compatible zijn en ook over Lighthouse III software beschikken. Verder behoren sonar modules, Evolution stuurautomaten, radars, Fusion audio, IP camera’s en AIS modules tot de uitbreidingsmogelijkheden.  Ook heeft de Raymarine Axiom een USB microAB aansluiting voor het laden van je smartphone.

Indien je gebruik maakt van een ondersteunde motor is het mogelijk om motorinformatie en brandstofverbruik gegevens weer te geven. Met tijd-tot-leeg en afstand-tot-leeg berekeningen is het brandstofbereik op de navigatiekaart af te lezen.

Kaarten

De Axiom is standaard uitgerust met een globale overzichtskaart van de wereld. Optioneel kun je een detailkaart kopen van Cmap of Navionics.

Wifi mogelijkheden

Je kunt overal aan boord contact maken met de Axiom.De ingebouwde wifi module maakt het mogelijk om de Axiom overal te bedienen. Maak van je smartphone of tablet een tweede scherm met de gratis te downloaden RayRemote app. Hiermee kan je waypoints bepalen, je Fusion mediasysteem bedienen en nog veel meer. Gebruik je hiervoor liever een afstandsbediening? Dan is de RMK-10 afstandsbediening een oplossing.

Display afmeting12 inch LCD scherm
SchermbedieningMultitouch
Resolutie1280 x 800 WXGA
Kijkhoek88/88/88/88 (top/bottom/left/right)
Afmeting314 x 217 x 77 mm
Gewicht2,84 kg
WaterdichtIPX6/IPX7
Voltage12V DC ( 8V tot 16V )
Kaartslot1x MicroSD voor kaarten tot 128GB
MontageOpbouw, inbouw en op een bracket (meegeleverd)
SoftwareLighthouse III OS
SonarmoduleGeen
TransducerGeen
Getijden en stromingenVereist Navionics of C-MAP
waypoints
routes
tracks
10.000 wpts / 200 wpt-groepen
150 rts - 250 wpt max.
16 tracks - 10.000 max. volgpunten.
Intern geheugen4GB SSD
Extern geheugen-1x microSD-slot (achter) -microSDHC max. 32GB NTFS- of FAT32
-microSDXC max. 2TB NTFS- of FAT32
(microSD exFAT moet worden geformatteerd naar NTFS of FAT32)
Netwerk-1x Raynet -1x NMEA2000 (devicenet uC)
-1x STNG (A06045 DeviceNet female nodig)
-1x USB (microAB, achter)
-NMEA0183 (converter nodig)
-WiFi
-Bluetooth 4.0 (lighthouse 3)

30 andere producten in dezelfde categorie: