Kaartplotters

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Lowrance HDS 12 Carbon met Med/High/TotalScan

000-13691-001

Nieuw product

De Lowrance® HDS-12 Carbon is voorzien van een nieuwe 12-inch ultra-heldere SolarMax ™ HD multi-touch display

Meer details

Meer informatie

Ultra helder scherm
De Lowrance® HDS-12 Carbon is voorzien van een nieuwe 12-inch ultra-heldere SolarMax ™ HD multi-touch display met behulp van high-heldere LED-achtergrondverlichting en geavanceerde anti-reflecterende coating te creëren weerstaan kijkhoeken in alle lichtomstandigheden. Alleen in HDS Carbon vindt u een superieure kleurnauwkeurigheid en een versterkt high-resolution kijkvensters speciaal ontworpen om echt te maximaliseren van de toonaangevende sonar. Supersnelle processor.
Geladen met dual core high performance processor, HDS Carbon levert snellere hertekenen snelheden en snellere responstijden voor dual-channel CHIRP sonar, dual-netwerk sirene uitzicht, Structure 3D® en StructureMap ™ plus uitzicht split-screen te zien dit alles en het in kaart brengen van het sametime ; het heeft genoeg reserve brute kracht om toekomstige high powered fishfinding upgrades rijden. 

Draadloze verbindingen
HDS Carbon brengt moderne 'smartphone-achtige "comfort met geïntegreerde draadloze en Bluetooth-connectiviteit niet ondersteunt de meest geavanceerde maritieme technologie, waaronder een Network Analyzer deed waarschuwt de gebruiker Als er een nieuwe software beschikbaar is, een systeem Medewerker deed Hiermee kan de gebruiker een gedetailleerd verslag te zenden van hun elektronica netwerk rechtstreeks naar technische adviseurs voor aangepaste hands-on hulp. 

Integreerbaar in uw netwerk
HDS Carbon is de meest veelzijdige combo die vandaag beschikbaar zijn, kan het bekijken en controleren Mercury® VesselView® Link, worden gecombineerd met power Pole® ondiep water ankers en controle SmartSteer ™ trolling motor / buitenboordmotoren. Een uitgebreide lijst van de veiligheid en entertainment plug-ins zijn beschikbaar om uw netwerk te voltooien. 

Eenvoudige navigatie
U kunt gemakkelijk navigeren met HDS Carbon achter bewezen Lowrance navigatie, een 10 Hz interne GPS-antenne en een veelvoud aan mapping opties bereikbaar vanaf het apparaat dual microSD card slots of via een draadloos downloaden van GoFree® Store.

Kenmerken van de  Lowrance HDS-12 Carbon 

Gemakkelijk te zien 
Het 12-inch LED-backlit, multi-touch, SolarMax ™ HD breedbeeldscherm. SolarMax ™ HD touchscreens produceren weerstaan kijkhoeken van overal in het zicht. Met behulp van een unieke balans van high-heldere LED-achtergrondverlichting en geavanceerde anti-reflecterende coating had samen met een superieure kleurnauwkeurigheid en een impuls met een hoge resolutie te bekijken panel, een resist bedrijfstemperatuur bereik en de toegevoegde vochtbestendige optische lagen produceren een duidelijk beeld in alle lichtomstandigheden 

Eenvoudig in gebruik 
Unique Lowrance® interface met quick-response touchscreen of een toetsenbord controle, intuïtieve software, en beschermende coatings leveren prestaties in de meest robuuste on-the-water omstandigheden. Razendsnelle, vingertop toegang tot alle HDS Carbon functies 

Dual-Core, High Performance Processor
HDS Carbon maakt gebruik van een dual-core, high performance processor met meer dan genoeg behendigheid, snelheid en kracht een snellere opnieuw tekenen en snellere responstijden te gemakkelijk rijden de beste hedendaagse technologie, zoals 3D StructureScan®, Mercury® VesselView ® verbinding en de Lowrance buitenboordmotor pilot

Dual-Channel CHIRP sonar
Never miss vissen targets met twee CHIRP frequentie kanalen in het sametime laag, gemiddeld of hoog. Houd favoriete high CHIRP frequentie toegankelijk voor Verhoogde doel scheiding dicht bij de bodem of in strakke scholen en nu bekijk de lage frequentie kanaal op hetzelfde moment om meer van de waterkolom met weerstaan en diepere kegel hoeken te dekken. 

Dual Network Sonar 
Bekijk meer water en markeer vissen targets duidelijker uit een netwerk van CHIRP sonar transducers. Kijk sonar uitzicht vanaf-boog gemonteerde transducer en de in uitvoering of spiegeltransducer aan de sametime op hetzelfde scherm. 

De meeste geavanceerde Fishfinder Technology
Tegelijkertijd bekijken CHIRP sonar met StructureScan® 3D- of StructureScan® HD om de best mogelijke weergave van de vis en de structuur, onder en aan de zijkanten van je boot. 

Snel aanpassingen maken
HDS Carbon heeft een high performance processor deed Produceert razendsnel hertekenen snelheden en sneller sonar updates. Het Gemakkelijk bevoegdheden Carbon intuïtieve user-interface deed omvat het scrollen menu's, cursor te helpen, snap-het instellen van markers en innovatief voorbeeld ruiten met quick-Touchslider bars. 

Blijf verbonden
Geïntegreerde draadloze connectiviteit met de Lowrance® GoFree® app en andere apparaten aan boord, kunt u software-updates en kaart aankopen te downloaden ─ voor onmiddellijk gebruik ─ naast het bekijken en / of het regelen van het display draadloos met behulp van ondersteunde tablets en smartphones. 

Network componenten
Plug-and-play compatibiliteit met Lowrance prestaties modules, waaronder breedband Radar, SonicHub®2 Marine Audio, Marine SiriusXM® Weer en audio, klasse B AIS en DSC VHF, evenals toonaangevende technologieën, zoals Mercury® VesselView® koppeling, Bluetooth® controle van de Power-Pole ondiep water ankers uitgerust met de C-Monster control-systeem en de SmartSteer ™ interface met de controle van MotorGuide® xi5 trolling motor en de Lowrance® buitenboordmotor piloot. 

TotalScan™ all-in-one transducer ready

Point-1 Antenna support (external)

Precision-9 Compass compatibility

30 andere producten in dezelfde categorie: