Home

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Garmin inReach Explorer+

010-01735-11

Nieuw product

Garmin inReach Explorer+ Satellietcommunicator met kaarten en sensors.

Meer details

€ 468,00 incl. btw

-€ 31,00

€ 499,00 incl. btw

Meer informatie

Garmin inReach Explorer+ Satellietcommunicator met kaarten en sensors.

Handheld satellietcommunicatiesysteem en GPS-navigatie

 • Stuur en ontvang tekstberichten buiten de dekking van mobiele netwerken
 • Verzend een interactief SOS-bericht naar GEOS - het 24/7 Search & Rescue controlecentrum
 • Volg en deel uw locatie met vrienden en familie
 • Koppel met mobiele toestellen met de gratis Earthmate app voor toegang tot downloadbare kaarten1, luchtkaarten in kleur en meer
 • Het inReach Explorer+ toestel voegt voorgeladen OpenStreetMap-kaarten toe met GPS-navigatie op het scherm plus een ingebouwd digitaal kompas, barometrische hoogtemeter en versnellingsmeter

  U trekt misschien voorbij de grenzen van mobiele telefonie, maar bent nooit buiten bereik, wanneer u een inReach SE+ of inReach Explorer+ bij u draagt. Deze handheld satellietcommunicatiesystemen zijn ontwikkeld voor de outdoor-enthousiasteling, die verder wil trekken en meer wil ervaren - zonder dat hun geliefden zich zorgen hoeven te maken. Van ervaringen in het buitengebied tot internationale avonturen, met inReach kunt u communiceren, uw locatie delen, navigeren en hebt u toegang tot essentiële SOS-functies. inReach is er voor iedereen die er graag op uit trekt, op het land, ter zee of in de lucht.

  Explore Anywhere. Communicate Everywhere.

  Met de wereldwijde dekking van het Iridium-satellietnetwerk kunnen deze draagbare toestellen overal mee naartoe worden genomen en kunt u altijd tekstberichten uitwisselen, zowel met mobiele nummers als e-mailadressen, terwijl u GPS gebruikt om de voortgang van uw reis te volgen en delen. U kunt ook op social media posten en zelfs met andere inReach toestellen communiceren tijdens uw avontuur.

  In het geval van een gevaarlijke situatie kunt u inReach gebruiken om een SOS-bericht te verzenden naar het 24/7 controlecentrum, waarmee u berichten kunt uitwisselen over uw noodsituatie en professioneel advies ontvangt, evenals een bevestiging wanneer hulp onderweg is.

  Wanneer u naar het buitenland reist, zijn er veel dingen waar u over na moet denken om van de reis een geweldig avontuur te maken. Ga onbezorgd op reis, omdat u weet dat u altijd bereikbaar bent voor familie en vrienden, of een reddingsdienst kunt alarmeren. U weet altijd precies welke kosten eraan verbonden zijn, dankzij de abonnementen van inReach. Voel u altijd veilig en verbonden, waardoor u gerust en vol vertrouwen het onbekende kunt ontdekken.

  Geen bereik met uw mobiele telefoon? Geen probleem.

  De inReach SE+ en Explorer+ geven u alle hulpmiddelen om volledig verbonden te blijven. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u geen bereik heeft via het mobiele netwerk of een slechte dekking in buitengebieden. Uw inReach communicatiesysteem werkt overal en altijd.

  Wie beantwoordt uw SOS? Dat doet GEOS.

  GEOS is dé internationale alarmcentrale. Ze hebben reddingen in meer dan 140 landen begeleid en daarmee vele levens gered. En ze staan 365 dagen per jaar, 24/7 klaar om te reageren op uw SOS-bericht, uw toestel te traceren en de juiste contactpersonen op de hoogte te stellen, evenals de hulpverleners in uw gebied. Terwijl u op hulp wacht, blijft GEOS met u in contact met updates en kritieke informatie tot uw situatie is opgelost.

  Volg en deel uw locatie

  Zet de trackingfunctie van uw inReach SE+ of Explorer+ satellietcommunicatiesysteem aan en laat vrienden en familie uw voortgang volgen op hun computers of mobiele toestellen met de online MapShare portal. Het inReach toestel zal op vooraf ingestelde momenten waypoints versturen, zodat uw volgers uw locatie online kunnen zien. U kunt uw thuisgebleven familie en vrienden uitnodigen om MapShare te gebruiken om uw inReach te pingen en uw GPS-locatie te zien, uw route te volgen en berichten uit te wisselen tijdens uw reis. U kunt zelfs MapShare embedden op een blog, website of social media.

  Koppelen met een mobiel toestel

  Voor meer mogelijkheden en extra gemak kunt u met de gratis Earthmate app uw inReach handheld via Bluetooth® laten synchroniseren met uw compatibele Apple® of Android toestel1, zodat u onbeperkt toegang heeft tot kaarten en beelden vanuit de lucht. Bovendien staat Earthmate u toe om alle inReach functies handig op uw gekoppelde mobiele toestel te gebruiken. Voor eenvoudige berichten kunt u uw inReach ook synchroniseren met de contactpersonenlijst in uw telefoon om iedereen overal te bereiken, zonder alle gegevens opnieuw in te typen.

  Ontvang overal weersinformatie

  De optionele inReach weersvoorspellingsdienst stuurt gedetailleerde updates direct naar uw inReach toestel, compatibele smartphone of tablet, die gekoppeld is via de Earthmate app, zodat u weet welke omstandigheden u onderweg kunt verwachten. Er zijn basis, premium en maritieme pakketten beschikbaar. U kunt weersvoorspellingen opvragen voor uw huidige locatie en alle andere waypoints of bestemmingen in uw reisplan.

  Welke inReach is voor u het meest geschikt?

  Zowel de inReach SE+ als Explorer+ zijn satellietcommunicators en hebben dezelfde berichtfunctionaliteit. Maar als het aankomt op GPS-navigatie, zijn ze verschillend. Hoewel inReach SE + GPS gebruikt om basisnavigatie weer te geven, via-punten en belangrijke locaties te markeren en uw voortgang te volgen, gaat de inReach Explorer+ een stapje verder, met uitgebreide navigatie en tracking om u zowel op het gebaande pad als daarbuiten te begeleiden, met volledige GPS en vooraf geladen TOPOActive kaarten en via-punten die u direct op uw inReach kunt bekijken. De ingebouwde hoogtemeter toont hoogtegegevens zodat u nauwkeurig stijgingen en dalingen kunt meten, terwijl de barometer u de luchtdruk laat zien en het digitale kompas u de richting wijst als uw omgeving dat niet toestaat.

  Betaalbare, flexibele satellietabonnementen

  Om toegang te krijgen tot het Iridium-netwerk en met uw inReach SE+ of Explorer+ te communiceren, heeft u een actief satellietabonnement nodig. Afhankelijk van uw gebruiksniveau kunt u kiezen voor een jaarlijks contract of een flexibel maandabonnement.

  Onbeperkte cloudopslag en reisplanner inbegrepen

  Elk inReach toestel heeft gratis toegang tot een portal in de cloud om uw reizen met routes en waypoints in te plannen, vooraf ingestelde en snelle tekstberichten te maken, de instellingen van uw toestel te synchroniseren en beheren, uw firmware bij te werken, uw social media-accounts te koppelen, al uw trackinggegevens op te slaan en meer.

  Gemaakt voor gebruik in ruige afgelegen gebieden

  Sterk, duurzaam, schokbestendig en waterbestendig tot IPX7. De inReach SE+ en Explorer+ handhelds zijn gemaakt om u door te laten gaan, wat de natuur u ook brengt. Een interne, oplaadbare lithiumbatterij wordt standaard meegeleverd in beide toestellen, zodat u in alle gebruiksmodi kunt rekenen op een lange batterijlevensduur. U kunt de toestellen opladen via de standaard micro USB-voedingskabel of de optionele 12V-oplader voor in uw auto.