Prettige feestdagen namens alle medewerkers van Watersportproducten

Home

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Nasa Clipper set - LOG - DIEPTEMETER - WINDSYSTEEM

Nasa Clipper set - LOG - DIEPTEMETER - WINDSYSTEEM V2.0

00440802-01-06

Nieuw product

Nasa Clipper log en snelheidsmeter + Nasa Clipper dieptemeter + Nasa Clipper windsysteem V2.0

Meer details

€ 795,00 incl. btw

-€ 100,00

€ 895,00 incl. btw

Meer informatie

De Nasa Clipper log en snelheidsmeter geeft snelheidsgegevens weer in knopen of mph en beschikt over een dag- en totaal teller (aanwijzing in Nautical Miles of Miles). Daarnaast kan het instrument vooraf ingestelde waarden bewaren en heeft het een instelbare gemiddelde snelheid. De display is inclusief een paddle wheel zender en laat snelheidstoename of -afname zien, waardoor je een indicatie krijgt van de snelheid trend.


De Nasa Clipper dieptemeter heeft een meetgebied van 0,8 tot 100 meter en beschikt over programmeerbare versterking. Ook heeft het instrument een instelbaar akoestisch diepte en ondiepte alarm (hoorbaar en zichtbaar), hoog zendvermogen, laag stroomverbruik en een ingebouwd geheugen. Daarnaast kan de Nasa Clipper Display diepte onder de zender, diepte onder de kiel en diepte onder de waterlijn meten. Je kunt kiezen voor een exacte of gemiddelde diepte aanwijzing en de meter beschikt over een diepte trend indicatie. Levering inclusief zender (transducer).

Met behulp van het Nasa Clipper windsysteem V2.0 krijg je inzicht in de windsnelheid en windrichting. De windsnelheid kan in knopen, mijlen per uur of meters per seconde worden weergegeven. Aanwijzing windsnelheid van 1 - 9,9 of van 10 - 99. Volledige 360 graden aanwijzing van de schijnbare windrichting in stappen van 6 graden. Het instrument beschikt over een NMEA 183 uitgang om windgegevens naar andere apparaten te sturen en een uitgang voor een repeater en voor een close hauled display. Voor de windrichtingaanwijzer kun je kiezen uit verschillende stijlen.