Fishfinders en transducers

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Lowrance Elite FS™ 9 zonder transducer

000-15706-001

Nieuw product

Het nieuwe Elite Fishing System (FS) geeft u toegang tot het volledige aanbod van Lowrance fishfinding tools – waaronder ActiveTarget™ live sonar, Active Imaging™ en compatibiliteit met een groot aantal kaartopties – om het meeste te halen uit uw tijd op het water.

Meer details

€ 1.377,50 incl. btw

-5%

€ 1.450,00 incl. btw

Meer informatie

Het Elite Fishing System™ (FS) combineert de kracht van Lowrance’s beproefde en nieuwste fishfinding tools met een voordeliger display dat gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren is. Elite FS biedt u alle hulpmiddelen die u nodig hebt om meer vis te vinden en te vangen, van ActiveTarget™ live sonar en extreme high-resolution Active Imaging™ met Lowrance CHIRP sonar, SideScan en DownScan Imaging™ tot compatibiliteit met een groot aantal kaartopties.

Vind meer vis met de beproefde Lowrance sonar

Bekijk structuren en schuilplaatsen met een nieuw niveau van verfijnde details en een bereik dat door geen enkele andere structuurbeeldvormingstechnologie wordt geëvenaard via Active Imaging™ 3-in-1 sonar met CHIRP, SideScan en DownScan met FishReveal™. Krijg het beste van CHIRP sonar en DownScan Imaging™ op één scherm met de exclusieve FishReveal die u helpt om vis van structuren en dekking te onderscheiden op zeer gedetailleerde DownScan beelden.

Volg vissen live met de nieuwe ActiveTarget™ Live Sonar

Vis slimmer doordat u precies weet wat de vissen in real time doen – met ActiveTarget™ Live Sonar. Bekijk high-resolution beelden van visbewegingen, volg ze terwijl ze in en rond obstakels zwemmen. Bekijk hun real-time reacties op uw kunstaas zodat u weet of uw huidige techniek werkt of dat het tijd is om iets anders te proberen.

Talloze kaartopties

Elite FS-schermen vooraf geladen met een wereldwijde basiskaart en zijn compatibel met een breed aanbod aan kaartopties, waaronder C-MAP®, Navionics® en meer.

Belangrijkste kenmerken

  • Gereed voor ActiveTarget™ Live Sonar
  • Gereed voor Active Imaging 3-in-1
  • FishReveal™
  • Bevat wereldwijde basiskaart, plus een breed scala aan kaartopties, waaronder C-MAP, Navionics® en meer
  • C-Map® Easy Routing, Navionics® Autorouting functionaliteit
  • C-MAP Genesis Live Onscreen Mapping
  • Multi-touchscreen met hoge resolutie
  • Geïntegreerde draadloze, NMEA 2000® en Ethernetconnectiviteit
  • Volledige touchscreenbediening van Power-Pole® ankers en Ghost® trollingmotor

30 andere producten in dezelfde categorie: