Fishfinders en transducers

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Garmin Panoptix LiveScope System

Garmin Panoptix LiveScope System

010-01864-00

Nieuw product

Garmin® introduceert Panoptix LiveScope – de eerste en enige live scanningsonar voor Sportvissers

Meer details

€ 1.779,11 incl. btw

-11%

€ 1.999,00 incl. btw

Meer informatie

Garmin® introduceert Panoptix LiveScope – de eerste en enige live scanningsonar voor Sportvissers

Garmin introduceert de Panoptix LiveScope™ waarmee vissers in hoge resolutie live sonarbeelden zien van de gebeurtenissen onder en rondom de boot. Vissen die rondzwemmen, bodemstructuren, zelfs je aas aan de lijn is duidelijk te zien.
De revolutionaire Garmin Panoptix™ all-seeing sonartechnologie was de eerste waarmee live en real-time sonarbeelden konden worden bekeken. Voor, achter, aan de zijkant en onder de boot, zelfs wanneer deze stil ligt. Nu, met de actieve scanningsmogelijkheden van de Panoptix LiveScope kunnen vissers beelden en bewegingen zo helder en nauwkeurig zien dat het zelfs mogelijk is om onderscheid te maken tussen verschillende soorten vis!

U beschikt over zowel LiveScope™ Down als LiveScope™ Forward modi in één transducer. U kunt de transducermodus gemakkelijk aan uw vistechniek aanpassen; gebruik LiveScope Forward om bijzonder heldere beelden van structuren en vissen rond uw boot heen te zien, en gebruik LiveScope Down om recht onder uw boot te kunnen kijken. De weergave wordt automatisch bijgewerkt op uw compatibele Garmin kaartplotter.. AHRS stabilisatie houdt uw sonarweergave stabiel, zelfs in ruige omstandigheden.

Met de LiveScope Down modus kunt u eenvoudig te interpreteren en zeer gedetailleerde scanning sonarbeelden van structuren en zwemmende vissen onder uw boot in real-time zien - tot 61 meter diep - zelfs terwijl uw boot stilligt.

 


Net als de andere Garmin Panoptix transducers biedt LiveScope two mogelijkheden in één transducer- LiveScope Down en LiveScope Forward – en kan worden geïnstalleerd op de trollingmotor (wordt alleen voor LiveScope Forward geadviseerd) of op de spiegel.
De transducermodus kan eenvoudig aan de vistechniek worden aangepast. Richt de LiveScope transducer naar voren of naar beneden om heldere beelden van structuren en vissen tot 61 meter rondom of onder de boot te zien – zelfs wanneer de boot stilligt. De weergave wordt automatisch bijgewerkt op uw compatibele Garmin fishfinder.

Panoptix LiveScope is uitgerust met AHRS (Attitude Heading Reference System) stabilisatie compenseert de bewegingen van de boot, zelfs in ruige omstandigheden, voor een stabiele beeldweergave.

LiveVü Down

LiveVü Forward

 

 

Het Panoptix LiveScope scanning sonarsysteem bevat een compacte GLS 10 sonar black box met een LVS32 transducer en eenvoudige plug-and-play Garmin Marine Network connector, waardoor het gemakkelijk te installeren en naadloos te integreren is met uw compatibele Garmin kaartplotter. Het product wordt geleverd met diverse steunen voor trollingmotor- of spiegelmontage.

Verkrijgbaarheid
Het model is compatibel met de GPSMAP® 8400/8600 multifunctionele displays, de GPSMAP 7400/7600, 1022/1222, 1022/1222xsv Touch en 722/922 serie kaartplotters en de7- en 9-inch ECHOMAP® Plus kaartplotter/sonar combinatiemodellen.

Specificaties Garmin Panoptix LiveScope System:

 • Fysieke afmetingen; GLS 10 black box: 24,5 x 14,9 x 6,5 cm, LVS32 transducer: 13,7 x 9,7 x 4,6 cm
 • Gewicht; GLS 10 sonar black box: 2,0 kg, LVS32 transducer: 0,9 kg
 • Waterbestendigheid IPX7
 • Garmin Marine Network™ poorten 1 (kleine connector)
 • Temperatuurbereik In bedrijf: 15° C tot 70° C; buiten bedrijf: -40° C tot 85° C
 • Ondersteunde frequenties 530-1100 kHz
 • Zendvermogen 500 W
 • Maximumdiepte Omlaag en vooruit: 61,0 m
 • Aansluiting 10-32 V
 • Stroomverbruik 21 W standaard, 58 W max
 • Zekering 7,5 A

30 andere producten in dezelfde categorie: