Fishfinders en transducers

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Garmin Panoptix PS31

Garmin Panoptix PS31

010-01284-01

Nieuw product

Garmin   Panoptix PS31

Meer details

€ 1.412,00 incl. btw

-€ 187,00

€ 1.599,00 incl. btw

Meer informatie

Garmin   Panoptix PS31

Met één Panoptix Forward transducer kunt u in real-time de bodem en structuren zien en vissen voor uw boot zien rondzwemmen, ook als u stilligt. U hebt de keuze uit 2 fantastische weergaven: LiveVü Forward en RealVü 3D Forward.

Met LiveVü Forward kunt u het hele beeld met een enkele ping-opdracht bijwerken en in real-time levensechte, bewegende echoloodbeelden bekijken. U kunt vis naar de boot toe of van de boot af zien zwemmen. U kunt kleine aasvissen en de grote vissen die u wilt vangen zien rondzwemmen, zelfs uw eigen aas dat u binnenhaalt.

In de weergave RealVü 3D Forward wordt met elke ping-opdracht een deel van het 3D-gebied bijgewerkt en wordt het hele gebied in 1 tot 4 seconden bijgewerkt. In deze weergave kunt u de bodem zien en in de waterkolom vissen naar de boot toe zien zwemmen. Deze weergave kijkt vooruit en toont op het scherm de geschiedenis van één zwaai van de transducer.

Zien is geloven

Garmin biedt u als eerste Panoptix echoloodbeelden op uw boot. Met de alziende Panoptix echolood-transducer ziet u onder water meer dan ooit tevoren. U kunt alles rond uw boot in real-time zien. U kunt in de waterkolom in 3D vis zien zwemmen. U kunt ook zien hoe u uw aas in het water werpt en weer binnenhaalt en u kunt vis zien zwemmen voor of onder uw boot. U kunt zelfs zien hoe de vis op uw aas jaagt. Maar om te weten wat Panoptix allemaal te bieden heeft, moet u het met eigen ogen zien. Montageset voor spiegelmontage inbegrepen¹.

¹De vooruit gerichte spiegel-transducer moet worden gemonteerd op een plaats die bij snelheden van meer dan 32 km/u (20 mijl per uur) boven de waterlijn blijft. Als de transducer boven de waterlijn wordt gemonteerd, dienen kruissnelheden van meer dan 40 km/u (25 mijl per uur) te worden vermeden. De transducer kan bij hoge snelheden weerstand opwekken en sproeiwater genereren, waardoor het transducerelement in de houder kan gaan draaien. Monteer de transducer op de boot op een veilige (stevige) plek. Kies de plek zorgvuldig om beschadiging van de boot te voorkomen. Neem bij twijfel contact op met een professionele nautische installateur

Algemeen

Frequentie417 kHz
Vermogen144 W
StraalbreedteRealVü 3D: 60°x120°; FrontVü: Adjustable 5°-20°x90°; LiveVü: Adjustable 10°-40°x90°
Maximumdiepte300 ft. Down; 300 ft. Forward
Diepte/snelheid/temperatuurDepth
Aantal pinnenEthernet
KabellengtePower Cable: 15 ft.; Ethernet Cable: 30 ft.
Ondersteunde deadrise-/spiegelhoeken0°-70° transom

30 andere producten in dezelfde categorie: