Fishfinders en transducers

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Garmin GPSMAP 7416xsv SideVü, ClearVü and Traditional CHIRP Sonar with Worldwide Basemap

Garmin GPSMAP 7416xsv SideVü, ClearVü and Traditional CHIRP Sonar with Worldwide Basemap

010-01402-12

Nieuw product

Garmin   GPSMAP 7416xsv SideVü, ClearVü and Traditional CHIRP Sonar with Worldwide Basemap

Meer details

€ 5.849,00 incl. btw

-€ 450,00

€ 6.299,00 incl. btw

Meer informatie

Garmin   GPSMAP 7416xsv SideVü, ClearVü and Traditional CHIRP Sonar with Worldwide Basemap

Kaartplotter/echolood-combo met breed 16-inch multi-touchscreen

 • Breed 16-inch multi-touchscreen (1366 x 768 WXGA) met wereldwijde basiskaart
 • Ingebouwd 2-kanaals CHIRP echolood plus CHIRP ClearVü en CHIRP SideVü scanningecholood met de helderste beelden op het water (transducer afzonderlijk verkrijgbaar)
 • Zeer gevoelige interne 10 Hz GPS/GLONASS antenne voor snelle en nauwkeurige ontvangst
 • Netwerkfunctionaliteit beschikbaar voor Garmin Marine Network en NMEA 2000®, plus ondersteuning voor NMEA 0183
 • Ondersteunt premium GSD™ echoloodmodule

Dit toestel is ontwikkeld voor schippers van motorboten, zeilers en racezeilers die hoge prestaties, bedieningsgemak en volledige functionele integratie in een kaartplotter/echolood-combo eisen. De GPSMAP 7416xsv met breed 16-inch multi-touchscreen beschikt over een ingebouwd 2-kanaals CHIRP echolood plus CHIRP ClearVü en CHIRP SideVü scanningecholood met de helderste beelden op het water. Ondersteunt ook 50 kHz/200 kHz, 77 kHz/200 kHz plus Minn Kota® en MotorGuide® trollingmotor-transducers. De ingebouwde 10 Hz GPS werkt uw positie en de koers 10 keer per seconde bij.

De GPSMAP 7416xsv beschikt over volledige netwerkfunctionaliteit, inclusief Garmin Network en NMEA 2000 (radar, stuurautomaat, instrumenten, meerdere schermen, FUSION-Link, sensors, black-box echolood, digitaal schakelen, thermische camera’s, GRID en meer). Het toestel biedt ook het gemak van ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit.

Geavanceerde ingebouwde echoloodfuncties

Tot de ingebouwde echoloodfuncties van de GPSMAP 7416xsv behoren 1 kW 2-kanaals CHIRP echolood, de meest geavanceerde echoloodtechnologie die verkrijgbaar is voor vissers en schippers. Het toestel beschikt ook over CHIRP ClearVü en CHIRP SideVüscanningecholood met bijna fotografische echoloodbeelden van vissen en structuren onder en aan weerskanten van uw boot. ClearVü en SideVü bieden de duidelijkste scanningecholoodbeelden op het water. Bovendien worden 50 kHz/200 kHz, 77 kHz/200 kHz en Minn Kota en MotorGuide trollingmotor-transducers ondersteund (transducers apart verkrijgbaar).

Ondersteuning voor Garmin Marine Network en NMEA 2000

Dankzij volledige netwerkfunctionaliteit kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. De GPSMAP 7416xsv ondersteunt radar, stuurautomaat, instrumenten, meerdere schermen, FUSION-Link, sensors, externe echoloodmodules, digitaal schakelen, thermische camera’s, GRID™ en meer.

Voeg array radar of koepelradar toe

U kunt zelf uw keuze maken uit onze Garmin maritieme radars, zoals de krachtige xHD2 open array radars of xHD koepelradars die gebruiksgemak combineren met geavanceerde open array functies.

Delen via het netwerk

Met de GPSMAP 7416xsv kunt u functies delen met andere compatibele GPSMAP toestellen, zoals radargegevens en aanvullende kaart- en gebruikersgegevens, waaronder waypoints, routes en tracks. Gebruikersgegevens die zijn ingevoerd in een kaartplotter kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met andere kaartplotters in een netwerk.

Koers en positie 10 keer per seconde vernieuwd

Snelle, responsieve 10 Hz GPS/GLONASS vernieuwd uw positie en koers 10 keer per seconde om uw beweging vloeiender weer te geven op het scherm. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige waypoints plaatsen, en deze weer terugvinden.

Speciale zeilfuncties

Tot de ondersteunde zeilfuncties behoren laylines, verbeterde windroos, koers- en koers-over-de-grondlijnen, gegevensvelden voor ware windsnelheid en ware windhoek, en een schuifregelaar voor getijden, stromingen en tijd. Tot de racefuncties behoren pre-race informatie, een gesynchroniseerde racetimer, virtuele startlijn, plus burntijd- en layline-gegevensvelden. Meterschermen zijn ontworpen om in een oogopslag belangrijke gegevens te kunnen lezen, zoals ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware of schijnbare windsnelheid, horizontale en verticale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden.

Extra’s toevoegen met BlueChart g2 Vision

Met de optionele BlueChart g2 Vision® kunt u een geheel nieuwe serie uitzonderlijke functies aan uw kaartplotter toevoegen, zoals de MarinerEye weergave en FishEye weergave, die een 3D-perspectief boven en onder de waterlijn geven. Satellietbeelden en luchtfoto’s in hoge resolutie helpen u om in onbekende wateren uw positie te bepalen. Auto Guidance doorzoekt alle relevante kaarten en stelt een route samen die uw boot werkelijk kan volgen — een route die ondiep water, boeien en andere obstakels op uw route vermijdt.

Compatibel met gWind transducers

gWind, gWind Wireless en gWind Race transducers beschikken over twin-fin technologie met driebladige propellers. Het toestel wordt aangesloten op NMEA 2000 en compatibele Garmin kaartplotters via de GND 10 black-box bridge.

FUSION-Link Entertainment System

Profiteer van de mogelijkheid om alle compatibele FUSION-Link audiosystemen via het scherm van uw compatibele kaartplotter te bedienen.

Verbeterde Auto Guidance

U hoeft alleen maar de locatie in te voeren waar u heen wilt en de gepatenteerde Auto Guidance technologie van Garmin doorzoekt direct de relevante kaarten om een veilige virtuele route uit te zetten en weer te geven die lage bruggen, ondiep water en andere op de kaart vermelde obstakels onderweg vermijdt.

En met de verbeterde versie 2.0 hebt u bovendien toegang tot nog meer functies en mogelijkheden. U kunt het berekende Auto Guidance pad aanpassen door waypoints in te voegen bij tussenstops of oriëntatiepunten langs uw gewenste route. U kunt eenvoudig gevaarlijke punten op uw berekende pad bekijken. En u kunt zelfs de compatibele Garmin stuurautomaat inschakelen en deze automatisch de Auto Guidance route laten volgen. De andere verbeteringen in 2.0 stellen u in staat de aankomsttijden bij elk punt op uw route te berekenen (handig om aankomsttijden af te stemmen op openingstijden van bruggen en andere tijdafhankelijke gebeurtenissen). Nog beter is dat u uw uitgezette Auto Guidance paden nu kunt opslaan voor toekomstige navigatie door er een back-up van te maken op een SD™ kaart met uw BlueChart® g2 Vision® -kaarten.

Eenvoudiger SOS-oproepen

Met deze exclusieve SOS-veiligheidsfunctie kan iedereen, zelfs personen die niet vertrouwd zijn met maritieme elektronica of radioprotocollen, snel de kustwacht om hulp vragen in noodgevallen. U hoeft alleen maar op de SOS-knop op het aanraakscherm van de kaartplotter te tikken. De op het netwerk aangesloten Garmin marifoon stemt dan automatisch af op de noodfrequentie van kanaal 16 en er wordt een lijst met mogelijke situaties weergegeven (brand, man overboord, enz.). Als de juiste keuze is geselecteerd, ziet u op het scherm een door de kustwacht goedgekeurd script voor VHF-noodoproepen en de actuele GPS-coördinaten voor de lengte- en breedtegraad van de boot. U kunt die snel doorgeven aan de nooddiensten. Op deze manier bespaart u tijd, voorkomt u paniek en verschaft u de essentiële informatie die de reddingswerkers nodig hebben.

GPX-overdracht van waypoints

Als u waypoints, tracks of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items nu heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter. GPX is een open standaardindeling voor het uitwisselen van GPS-gegevens tussen verschillende platformen en toepassingen. Dankzij deze gebruiksvriendelijke interfacetechnologie raakt u geen enkel waypointmeer kwijt wanneer u overstapt naar een nieuw Garmin toestel.

Speciale zeilfuncties

Om optimaal te profiteren van de wind, ziet u een nieuwe pagina met pre-race informatie waarop uw virtuele startlijn op de kaart wordt getoond. U ziet ook gegevensvelden die leylijnen tonen, uw burn-tijd voor de start, en een racetimer die kan worden gesynchroniseerd met alle Garmin GPS-producten in uw netwerk. Andere ondersteunde zeilfuncties zijn een verbeterde windroos, voorliggende-koers en koers-over-de grond lijnen, koersafwijking, ware en schijnbare windgegevens, enzovoort. U kunt bovendien de ingebouwde draadloze verbinding gebruiken om een aantal maritieme apps te openen en te bedienen via compatibele smartphones of tablets.

Panoptix™ Down transducer

Met één Panoptix Down transducer krijgt u drie indrukwekkende weergaven waarmee u vissen en aasvissen in real-time onder uw boot ziet rondzwemmen. U kunt vissen in de waterkolom zelfs in 3D zien, van de bodem tot het wateroppervlak. Ook als u stilligt, kunt u in 3D bekijken wat zich onder uw boot afspeelt.

Algemeen

Fysieke afmetingen42,7 x 27,4 x 8,6 cm
Gewicht4,30 kg
Waterbestendigheid

IPX7

Type schermWXGA-scherm
Schermgrootte, BxH

34,5 x 19,3 cm; 39,6 cm diagonaal

Schermresolutie, BxH1366 x 768 pixels
Stroomverbruik
 • Maximum stroomverbruik bij 10 VDC: 57,2 W
 • Nominale opgenomen stroom bij 12 VDC: 3,8 A
 • Maximale opgenomen stroom bij 12 VDC: 5,2 A
AntenneInternal_or_external_over_NMEA_2000
BevestigingsoptiesVlakke en verzonken montage, beugel met optioneel accessoire
ReceiverHoge gevoeligheid van 10 Hz
Garmin Marine Network™ poorten

2

Kaarten en geheugen

Geschikt voor gegevenskaarten2 SD™ kaarten
Waypoints5,000
Routes100
Spoorlog50.000 punten, 50 opgeslagen sporen
Vooraf geïnstalleerde kaarten

Geen

Buitenrecreatiefuncties

Getijdetabellen 

Kaartplotterfuncties

Compatibel met Garmin-radar 
Compatibel met Garmin-echolood

Ja

Garmin SmartMode compatible (customizable monitor presets) 
Ondersteuning voor AIS (houdt de positie van het schip bij) 
Ondersteuning voor DSC (geeft positiegegevens weer afkomstig van een VHF-portofoon met DSC) 
Garmin Meteor™ Audio System compatible 
Supports FUSION-Link™ compatible radios 
GSD™ Black Box sonar support 
GCV™ Black Box sonar support 
BlueChart® Mobile (planning) compatible 
Garmin Helm™ compatible 
GRID™ (Garmin Remote Input Device) compatible 
Wireless remote compatible 

Echoloodfuncties en -specificaties

Geschikt voor dual-frequency echolood 
Geschikt voor dual-beam echolood 
Ondersteunde frequenties

Traditioneel: 50/200, 77/200, 83/200

1-kanaals CHIRP: 40-250

2-kanaals CHIRP: 40-250

SideVü/ClearVü: CHIRP 455/800 en CHIRP 260/455

(afhankelijk van transducer)

Zendvermogen1 kW traditional; 1 kW CHIRP
CHIRP sonar technologyYes (Built-in)
ClearVü

Ja, met CHIRP (ingebouwd)

SideVü

Ja, met CHIRP (ingebouwd)

Maximumdiepte5.000 voet bij 1 kW (maximale diepte is afhankelijk van de bodemsoort en andere wateromstandigheden)
Bodem vast (geeft opbrengst vanaf bodem aan) 
Watertemperatuurlog en -kaart 
Sonar recording 
Sonar history rewind 

Verbindingen

NMEA 2000® compatible 
NMEA 0183 input ports2
NMEA 0183 output ports2
Video input ports

2 composite

Video output ports

1 DVI-D

Wireless connectivityJa

Aanvullend

Aanvullend
 • Gebruikersinterface: Multi-touch aanraakscherm
 • Schermverlichting automatisch dimmen: Ja
 • Extra kaarten delen: Ja
 • Interne echoloodgegevens delen: Ja, verzenden en ontvangen

30 andere producten in dezelfde categorie: