Drinkwater pompen

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

DAB Hydrofoor e.sybox mini 3

Nieuw product

DAB Hydrofoor e.sybox mini 3, het meest compacte en geavanceerde hydrofoor systeem ter wereld.

Meer details

€ 785,00 incl. btw

-€ 25,00

€ 810,00 incl. btw

Meer informatie

DAB Hydrofoor e.sybox mini 3, het meest compacte en geavanceerde hydrofoor systeem ter wereld.

DAB e.sybox mini is de ideale oplossing voor constante waterdruk bij u aanboord. De e.sybox mini is revolutionair en compleet, de e.sybox mini heeft een fluisterstille werking bij maximale prestaties en kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden.
Gegarandeerd een constante waterdruk bij elke gewenste waterafname tevens wordt ook het energieverbruik geminimaliseerd.

Het is een compleet systeem bestaande uit pomp, watergekoelde elektromotor met frequentieregeling, voordrukbeveiliging en drukvat in een geluidsabsorberende behuizing. De frequentieregeling heeft als groot voordeel dat de druk uiterst stabiel is.

Energiezuinig en uiterst stil
Bijkomend voordeel is het lage stroomverbruik en de stille werking. De pomp zal op en af toeren naar gelang er afname is zodat de ingestelde druk te allen tijde gehandhaafd blijft. Het installeren is eenvoudig doordat de drukverhoger als een compleet systeem stekkerklaar aangeleverd wordt. Door zijn bouw kan de hydrofoorinstallatie zowel staand als liggend geplaatst worden waardoor hij uitermate weinig ruimte in beslag neemt.

Plug & play
De watergekoelde motor zorgt er in combinatie met de geluidsabsorberende behuizing voor dat het systeem uitzonderlijk geluidsarm is. U als eindgebruiker / installateur hoeft alleen uw aanvoerleiding en persleiding aan te sluiten. Na het insteken van de stekker in het stopcontact is het systeem bedrijfsklaar. De werkdruk is te allen tijden eenvoudig omhoog of omlaag bij te stellen.

Specificaties DAB E.sybox mini

Max. opvoerhoogte:55 Mwk
Max. pompcapaciteit:4800 l/u
Max. druk:5,5 bar
Max. te verpompen bestandsdelen:2 mm
Wattage:800 watt
Voltage:230 Volt - 50 Hz
Thermische beveiliging:ja
Lengte stroomkabel:1,8 meter
Aansluiting perszijde/aanzuigzijde:1" / 1"
Gewicht:14,6 kg
Afmetingen (LxBxH):43,8 x 27 x 23,8

6 andere producten in dezelfde categorie: