Prettige feestdagen namens alle medewerkers van Watersportproducten

Antennes / satelliet tv

Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

TV buitenantenne digitenne LTE filter

KN-DVBT-OUT11

Nieuw product

Deze DVB-T binnen- en buitenantenne met LTE filter ( 4G signaal ) is speciaal geschikt voor het ontvangen van Digitenne van KPN en andere digitale signalen.

Meer details

€ 49,50 incl. btw

-€ 5,50

€ 55,00 incl. btw

Meer informatie

Helaas is dit model niet op korte termijn leverbaar.

Door het ‘uitrollen’ van het 4G netwerk voor mobiele telefonie, dreigen er problemen te ontstaan voor de goede ontvangst van Digitale Televisie (zoals Digitenne) welke ook veel  wordt gebruikt aan boord van schepen.

Doordat de frequentie van het 4G signaal bijna grenst aan dat van Digitale Televisie, kan deze het signaal verstoren en zelfs blokkeren. Het TV beeld wordt blokkerig en veranderd van kleur.  Soms wordt het gehele beeld ‘bevroren’.

Het Agentschap Telecom geeft aan dat een dergelijke storing voorkomen kan worden door gebruik te maken van hoogwaardige bekabeling en stekkers. 

Nog beter: Het ontvangstsignaal van Digitale Televisie nauwkeurig te filteren, zodat de aangrenzende frequentie van het 4G netwerk wordt genegeerd. De toepassing van een 4G LTE interference free antenne of filter is de enige manier om het tv-signaal te beschermen tegen deze continue verstoring.De antenne heeft een waterdichte behuizing en connector en is voorzien van een beschermde laag tegen UV-straling.
De antenne wordt gevoed door de ontvanger of een bijgeleverde adapter.
Alles is inclusief bevestigingsmateriaal.

12 andere producten in dezelfde categorie: