Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Alfa Network 4G-Camp Pro2+ set

Alfa Network 4G-Camp Pro2+ set

Nieuw product

Met de 4G Camp Pro 2+ bent u niet meer afhankelijk van het aangeboden internet signaal. Met de CP2+ creëert u een draadloos netwerk rondom uw camper, caravan of boot.

Meer details

€ 178,00 incl. btw

-€ 11,00

€ 189,00 incl. btw

Meer informatie

Met de 4G Camp Pro 2+ bent u niet meer afhankelijk van het aangeboden internet signaal. Met de CP2+ creëert u een draadloos netwerk rondom uw camper, caravan of boot. U maakt gemakkelijk verbinding met uw smartphone, tablet, laptop en andere devices. Via de router maakt u gebruik van een 4G-verbinding. De set bestaat uit een krachtige 4G-antenne waarmee u het 4G-signaal oppikt en een wifi-router waarmee u uw eigen draadloze netwerk maakt.

Let op: U moet een eigen 4G (data)simkaart implementeren met voldoende tegoed!

Alles via een simkaart

U maakt eenvoudig verbinding met de router met u smart-device of laptop. Via de router maakt u met de Camp Pro 2 gebruik van één 4G-verbinding. U bent op een camping dan ook niet langer afhankelijk van het aangeboden WiFi netwerk, dat u bovendien moet delen met anderen.

Krachtige router: tot 300 Mbps

De meegeleverde Alfa Network R36Ah router haalt datasnelheden tot 300 Mbps (802.11n). Vanzelfsprekend is dat de snelheid afhankelijk is van de snelheid die de 4G-aanbieder beschikbaar stelt.

30 andere producten in dezelfde categorie: