Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Raymarine AIS350 - Dual Channel ontvanger

Raymarine AIS350 - Dual Channel ontvanger

E32157

Nieuw product

De AIS350 van Raymarine is een AIS-apparaat met alleen ontvangstmogeljkheden waarmee je berichten kunt ontvangen en waarop de AIS-gegevens van nabijgelegen schepen weergeven kunnen worden.

Meer details

€ 431,72 incl. btw

-14%

€ 502,00 incl. btw

Meer informatie

Met de Raymarine AIS350 haalt u een ontvanger in huis waarmee u AIS informatie kunt ontvangen en deze kan tonen op uw Raymarine MFD, zoals de Axiom of i70 instrument.
Omdat het een Dual Channel ontvanger is ontvangt deze zowel informatiie van Klasse A als Klasse B zenders.

De Raymarine AIS350 beschikt over een Seatalk netwerk aansluiting waardoor u deze eenvoudig aansluit op compatible Raymarine systemen zoals de E- en E Wide, G serie en de nieuwste A, C en E Serie,

De AIS 350 ois voorzien van een USB poort voor een Plug en playverbinding met PC navigatie software, De Ingebouwde NMEA multiplexer zorgt voor een makkelijke aansluiting oudere Raymarien producten, marifoon en niet-Raymarine apparatuur.
Doormiddel van een multicolor LED aan de voozijde is snel de systeemstatus te checken.

  • Dual channel receivers – Ontvangt AIS informatie van zowel klasse A als klasse B zenders.
  • SeaTalkNG netwerk voor eenvoudige integratie met compatibele Raymarine MFD's zoals C-en E wide, G serie en de nieuwste a, c en e Serie.
  • USB 2.0  poort Alleen voor diagnostiek.
  • Ingebouwde NMEA multiplexer voor eenvoudige integratie met oudere Raymarine producten, marifoons en niet-Raymarine apparatuur.
  • Multicolor LED indicator aan voorzijde toont systeemstatus en diagnose.
  • Robuuste, vochtbestendige (IPX 2) behuizing vereenvoudigt de installatiemogelijkheden.23 andere producten in dezelfde categorie: