Fabrikanten

Bekeken producten

Bedrijfsinformatie

Aanbieding! Victron Batterij Monitor BMV-712 Smart

Victron Batterij Monitor BMV-712 Smart

BAM030712000

Nieuw product

Nieuwe accu-monitor met Bluetooth ingebouwd! Naast de hoofdweergaveopties, zoals de spanning, de stroom en de verbruikte ampère-uren, geeft de BMV- 700 serie ook de laadstatus, de resterende tijd en het stroomverbruik in watt aan.

Meer details

€ 199,00 incl. btw

-€ 55,00

€ 254,00 incl. btw

Meer informatie

Nieuwe accu-monitor met Bluetooth ingebouwd! Naast de hoofdweergaveopties, zoals de spanning, de stroom en de verbruikte ampère-uren, geeft de BMV- 700 serie ook de laadstatus, de resterende tijd en het stroomverbruik in watt aan.
Nieuwe accu-monitor met Bluetooth ingebouwd! De BMV Smart is klaar voor het Internet of Things (IoT) tijdperk. Met Bluetooth geïmplementeerd in de meeste andere producten van Victron Energy, zal de draadloze communicatie tussen de producten de installatie vereenvoudigen en de prestaties verbeteren.

Accu-'brandstofmeter', aanduiding resterende tijd en nog veel meer De resterende accucapaciteit hangt af de verbruikte ampère-uren, de ontlaadstroom, de temperatuur en de leeftijd van de accu. Complexe software-algoritmes zijn nodig om met al deze variabelen rekening te kunnen houden. Naast de hoofdweergaveopties, zoals de spanning, de stroom en de verbruikte ampère-uren, geeft de BMV- 700 serie ook de laadstatus, de resterende tijd en het stroomverbruik in watt aan.

Eenvoudig te installeren Alle elektrische aansluitingen vinden plaats met de printplaat met snelkoppeling aan de stroomshunt. De shunt wordt met een standaard RJ12-telefoonkabel met de monitor verbonden. Meegeleverd: RJ 12-kabel (10m) en accukabel met zekering (2m); er zijn verder geen onderdelen nodig. Tevens worden er een afzonderlijke ring voor het uiterlijk van het front van een vierkant of rond display, een borgring voor montage aan de achterzijde en schroeven voor montage aan de voorzijde meegeleverd. 

Standaardeigenschappen 
- Accuspanning, stroom, vermogen, verbruikte ampère-uren en laadstatus 
- Resterende tijd bij de huidige ontlaadsnelheid 
- Programmeerbaar visueel en akoestisch alarm 
- Programmeerbaar relais om niet-kritische belastingen uit te schakelen of om een generator, indien nodig, te laten draaien. 
- 500 A-shunt met snelkoppeling en aansluitset 
- Shunt keuzemogelijkheid tot 10.000 ampère 
- VE.Direct-communicatiepoort 
- Kan een groot aantal historische gebeurtenissen opslaan die gebruikt kunnen worden om het gebruikspatroon en de toestand van de accu te evalueren 
- Groot ingangsspanningsbereik: 9,5 – 95V - Hoge stroommeetresolutie: 10 mA (0,01A) 
- Laag stroomverbruik: 2,9 Ah per maand (4 mA) bij 12V en 2,2 Ah per maand (3 mA) bij 24V 
- Extra ingang voor het meten van spanning (van een tweede accu), temperatuur of de middelpuntspanning en bijbehorende alarm- en relaisinstellingen. 

Overige accubewakingsopties 
- VE.Net accucontroller 
- Lynx Shunt VE.Net 
- Lynx Shunt VE.Can 

Meer over middelpuntspanning
Door één slechte cel of één slechte accu kan een grote, dure accubank defect raken. Als accu's in serie worden aangesloten kan een tijdige waarschuwing door meting van de middelpuntspanning worden gegenereerd. Wij adviseren onze Battery Balancer (BMS012201000) om de levensduur van in serie geschakelde accu's te maximaliseren.maliseren.

1 ander product in dezelfde categorie: